« Hi-tech
objavljeno prije 14 godina
TREBA LI NAM DOISTA?

6 razloga zašto se ne isplati kupiti novi iPhone 4G

Kada je Apple prvi put lansirao iPhone 2007., bio je miljama daleko ispred konkurencije, no u međuvremenu su se neke stvari promijenile...

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Youtube)
Više o

Apple

,

karakteristike

,

samopuzdanje

Donosimo vam 6 razloga zašto, unatoč pompoznim najavama, nema smisla kupovati novi iPhone 4G.

1. Skup je - ako kupite najvišu klasu Blackberryja ili Androida, još uvijek ćete platiti manje od novog iPhonea. Da ga nije napravio Apple, vjerojatno bi mu početna cijena bila mnogo niža.

2. Anti-tehnološki je usmjeren - iPhone nije kompatibilan s mnogim drugim uređajima, a razlog je čisto ekonomske prirode. Kada će u Appleu naučiti da bi zahtjevi mušterija trebali diktirati značajke i osobine proizvoda?

3. Nema Flasha - iPhone, telefon koji je obećavao dopremiti internet u svačiji džep, ne može čak ni funkcionirati na većini stranica jer nije kompatibilan s Flashom. Za razliku od njega Googleov Android može, a cijena je, kako što je već navedeno, mnogo pristupačnija.

4. Baterija je vrlo slaba - to nije problem koji ima samo Apple, no ako ga usporedite s telefonima kompanije poput HTC, čiji uređaji imaju multitasking, bolje kamere, bolje ekrane i baterije, morate se zapitati zašto vam uopće treba novi model.

5. Vrlo loše slušalice - sjednite pored neke osobe koristeći originalne iPhone ili iPod slušalice i moći ćete čuti sve što priča. Još jedan primjer kako Apple nabija velike cijene, no donosi ušminkane prosječne proizvode.

6. Nije dobro dizajniran - ako ga koristite kao telefon, nema baš najbolje primanje signala, niti je ugodan za dužu upotrebu. Više nalikuje kompjuteru koji ima ugrađen telefon.

04.06.2010. 10:42:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    marinko
    04.06.2010. 16:29
    s puno tog se ne slazem u recenziji, kao korisnik iphone-a, prezadovoljan sam, i nikada ga ne bih mijenjao, nasuprot, preporucujem ga uvijek. Kao smartphone je jako jednostavan, dok su ostali HTC ili Blackberry previse business...a za ostale da ne pricam, sa windows OS
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh