« Biznis
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
DOĐITE

6. Dan kreativnog biznisa

Očekuje vas spoj vrhunske edukacije, networkinga, smijeha i interakcije, a osim što ćete čuti zanimljiva i poučna predavanja te uspješne poduzetničke priče, očekuju vas zabavne gerila atrakcije

6. Dan kreativnog biznisa
6. Dan kreativnog biznisa (Kreativna Vjeverica)
Više o

Dan kreativnog biznisa

Dragi poduzetnici i manageri, iznimno nam je zadovoljstvo pozvati vas na poslovnu konferenciju 6. Dan kreativnog biznisa pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića, koja će se održati 17. listopada u zagrebačkom hotelu Palace s početkom u 18 sati. Zahvaljujući brojnim partnerima ove kreativne konferencije, ulaz je besplatan!

Očekuje vas spoj vrhunske edukacije, networkinga, smijeha i interakcije, a osim što ćete čuti zanimljiva i poučna predavanja te uspješne poduzetničke priče, očekuju vas zabavne gerila atrakcije te razmjena vizitki na kreativan način.

Danijel Bićanić, vrhunski specijalist za prodaju i autor brojnih knjiga o prodaji, otkrit će vam konkretne primjerima iz svoje dinamične prakse. Tijekom predavanja predstavit će dvije kratke studije slučaja - slučaj "Motoreni" u kojem je vlasnik trgovine s opremom za uređenje okoliša naučio umjesto 15.000 ili 20.000 kn u 3 sata zaraditi 500.000 kn te slučaj "Rona trade", u kojem je povećan udio na sasvim novom tržištu jer se trenutno tržište počelo "otapati".

Melita Kramar, stručnjakinja za plasiranje inovativnih proizvoda na tržište predstavit će nam svoj inovativni proizvod TWIGS i otkriti kako je upoznala kinesko tržište, dok će Karlo Kučan, vodeći hrvatski konzultant za EU fondove i područja maloprodaje, prodaje i nabave sa dugogodišnjim iskustvom u multimilijunskoj prodaji prezentirati praktične primjere i studij slučaja tvrtke Laberna.

Biljana Radanović, stručnjakinja za jezike i prevođenje otkrit će nam kako je u 4 godine poslovanja uspjela zaposliti 16 suradnika i postići rast od 40% godišnje u prodaji, a Ivica Fiolić - iznimno uspješan poduzetnik s 20 godina na tržištu i energijom koja neprestano pomiče granice prodaje, ispričat će nam svoju Poduzetničku priču.

Na konferenciji ćemo po prvi puta dodijeliti strukovnu nagradu PLAVA VJEVERICA, kojoj je cilj isticati i slaviti mikro i malog poduzetnika u Hrvatskoj. Dodjeljivat ćemo je jednom godišnje, svakog listopada, kada će troje poduzetnika ili poduzetnica, temeljem svojeg marljivog rada /baš poput vjeverica/, zaslužiti da ih se javno pohvali i nagradi.

Trenutno imamo 10 nominiranih, a prijave su i dalje otvorene na

http://www.kreativni-biznis.com/plava-vjeverica.html

Besplatne ulaznice osigurajte prijavom na

http://www.kreativni-biznis.com/6dan-kreativnog-biznisa.html

Stvara(j)mo posao zajedno!

09.10.2014. 11:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh