« Žene
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
UPS!

5 stvari o kojima mladoženje razmišljaju prije vjenčanja

Što se muškarcima mota glavom tijekom najvažnijeg dana u životu.

Malo im je frka...
Malo im je frka... (Pexels)
Više o

vjenčanje

,

mladoženja

Dan vjenčanja stresan je za sve koji u njemu sudjeluju. Roditelji, kumovi, prijatelji, svi koji imaju neko od bitnih zaduženja trude se da sve ispadne točno onako kako treba. Mlada i mladoženja vjerojatno se bore s vlastitim mukama. Osim što trebaju ispuniti svačija očekivanja, vjerojano ih muči još nešto, nervoza. Prije najvažnijeg koraka koji će poduzeti u životu, evo o čemu razmišljaju muškarci:

1. Ženim se! Svaki muškarac uzbuđen je jer bira provesti život s osobom koju voli i koja jednako tako voli njega jer zna koliko je sretan da je uspio pronaći takvu osobu.

2. Nemoj. Se. Rasplakati. Čak se i oni najhrabriji možda nađu na rubu suza u trenutku kada moraju izgovoriti "Uzimam" (od sreće, naravno) , ili čak prije toga, kad prvi puta buduću suprugu vide u vjenčanici. 

3. Nadam se da dobro izgledam! Možda sam ipak trebao obući onu drugu košulju! Do kraja života ću gledati sve slike, što ako sam se trebao još jednom ošišati! 

4. Moram na zahod. Od nervoze svaki čas osjećamo potrebu da odlazimo na zahod, a pa je bolje to obaviti dva-tri (ili pet-šest) puta prije obreda nego se bojati da će se ostamotiti pred oltarom. 

5. Trebam nešto popiti. Po mogućnosti, nešto alkoholno. Možda bi bilo korisno da mu natoči netko tko mu pravi društvo i da odmah skloni bocu kako bi se zaustavilo samo na jednoj čaši. 

05.10.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh