« Žene
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
OPA!

10 znakova da se zaljubljujete

Oduševljava nas upoznavanje druge osobe i zanima nas sve što nam imaju reći, spremni smo svaku minutu slobodnog vremena posvetiti toj osobi i uživamo u svakom susretu...

Zaljubljenost je divna
Zaljubljenost je divna (Pexels)
Više o

zaljubljenost

,

znakovi zaljubljenosti

,

zaljubljivanje

Od same zaljubljenosti, slađe je možda samo zaljubljivanje. Oduševljava nas upoznavanje druge osobe i zanima nas sve što nam imaju reći. Spremni smo svaku minutu slobodnog vremena posvetiti toj osobi i uživamo u svakom susretu. Ponekad se zaljubimo, a da to niti ne primijetimo.

Ako razgovaramo o budućnosti, a da toga nismo svjesni. Listopad je, a vi razmišljate gdje ćete i kako dočekati novu godinu? To je zato jer ste sto posto uvjereni da će ta osoba tada još uvijek biri u vašem životu.

Stvari koje inače ne volite raditi odjednom vam se čine sasvim u redu. On se želi voziti na vlakiću smrti? Dobro, samo bolje mu je da se ne smije ako počnete vrištati.

Uz njega se osjećate sigurno. Taj osjećaj teško je objasniti jer on za svakoga znači nešto drugo, no radi se o tome da se uz tu osobu osjećate sigurno u svakom smislu riječi.

S njime se možete šaliti i biti što jeste. Neće se čuditi vašim šalama i smatrat će ih zabavnima.

On vam je prvi na pameti. Bez obzira dogodi li se nešto dobro ili loše, on je prvi kojem ćete poželjeti javiti.

Ne bojite se da će se "preplašiti". Uz njega možete biti takvi kakvi jeste bez straha da će pobjeći ako sazna da još uvijek Barbie album popunjavate sličicama.

Ponekad vam ide na živce, ali i dalje ga želite uza se. Privaćate njegove mane isto kao i vrline.

Ne ljutite se ako vam odmah ne odgovori na poruku. Ne mučite se pomišlju da možda ne razmišlja i vama ili vas namjerno ignorira.

Želite s  njime podijeliti sve što volite. To uključuje povesti ga na sat joge ili mu pokazati onaj Barbie album.

Radije biste vikenda provodili kod kuće s njim, nego na nekoj zabavi s desecima ljudi.

Piše: Andrea Holi
05.10.2017. 21:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh