« Seks
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
AHA!

5 prirodnih afrodizijaka

Ne, nisu one namirnice koje vam obično prodaju pod afrodizijake

Da, i ovo je afrodizijak
Da, i ovo je afrodizijak (Arhiva)
Više o

kava

,

avokado

,

banana

,

bademi

,

sezam

,

prirodni afrodizijak

Poticanje seksualne želje nekad nije baš jednostavno i romantika je nedovoljna - kako ne biste posezali za plavim pilulicama, pojedite nešto od ovoga... i ne, nisu one namirnice koje vam obično prodaju pod afrodizijake

Avokado - ova super namirnica je bogata vitaminom E koji je također poznat antioksidant te vitamin B6, koji će spriječiti razvoj bolesti srca te omogućiti lakši protok krvi. Namirnica je bogata nezasićenim masnim kiselinama koje poboljšavaju rad srca, a sve što odgovara srcu i cirkulaciji. Odgovara i vašem seksualnom životu!

Bademi - sadrže cink i vitamin E, minerale i vitamine koji su po svemu sudeći dobri za seksualno zdravlje i reprodukciju. Selen će pomoći ako vas brine izdržljivost, a vitamin E potiče cirkulaciju. Cink je mineral koji potiče otpuštanje muškog spolnog hormona i jača libido.

Banana - omiljeno žuto voće sadrži bromelain, enzim koji pospješuje muški libido. Banane također mogu pomoći onima koji ne pucaju na "duge staze" jer kalij i roboflavin povećavaju razinu energije i izdržljivosti

Kava - stručnjaci preporučuju konzumaciju kave koja može muškarcima biti od velike koristi u borbi s erektilnom disfunkcijom kada je u pitanju tjeskoba zbog seksualnog odnosa. Stres i napetost mogu ostaviti traga na muškoj psihi, te su tako značajni faktori koji inhibiraju seksualne aktivnosti. Kava može pomoći ublažiti tenzije, raspršiti stres i dopustiti "koncentriranje na posao".

Sjemenke sezama - cink je dobar za seksualno zdravlje muškarca. Cink se nalazi i u poznatom afrodizijaku kamenicama, ali kažu stručnjaci da su sjemenke sezama sasvim dobra zamjena.

11.03.2019. 21:41:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    12.03.2019. 09:55
    bademi su afrodizijak
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh