« Život
objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci
AHA!

5 pravila za savršenu vezu

Najviše prigovora na kvalitetu veze uglavnom imaju žene koje se nakon početnog zanosa razočaraju u partneru, koji ipak nije isključivi krivac

Nije tako teško imati dobru vezu
Nije tako teško imati dobru vezu (Shutterstock)
Više o

veza

,

dobra veza

,

loša veza

,

pravila

Savršena veza zapravo nije toliko nedostižna koliko se na prvi pogled čini, no ipak najviše prigovora imaju žene koje se nakon početnog zanosa razočaraju u partneru. Naravno, i oni snose dio krivnje, no ako se žena drži ovih pravila, šanse za lošu vezu postaju gotovo zanemarive.

Ostati vjeran sebi - zadržati svoju strast, ciljeve i osobnost, a ne prepustiti sve partneru. Takve samosvjesne i odlučne žene privlače prave partnere.

Seks - nakon nekog vremena postat će lošiji nego što je bio na početku veze, no ako otvoreno porazgovarate i kažete što mislite i želite, sigurno nećete upasti u rutinu ili, što je još gore, smanjiti seks na najmanju moguću mjeru.

Zahvaljivanje - kao što smo već nekoliko puta ponavljali u tekstovima, "hvala ti" predstavlja jedan od temelja zdrave veze - zahvalite partneru na svoj ljubavi i pažnji koju vam posvećuje, na taj će način i on početi razmišljati na isti način i neće vas uzimati zdravo za gotovo.

Zdrava doza kompromisa, no jedino i isključivo kao dogovor dvaju partnera, a ne submisivno ponašanje žene i mijenjanje prema hirovima partnera. Ne zaboravite, veza treba uključivati dvije ravnopravne osobe ....

Znati što želite, a što ne i složiti prioritete na način da ste u potpunosti zadovoljni - jedino tako možete partneru otvoreno reći sve što je potrebno kako biste ostvarili zdrav odnos koji odgovara i jednom i drugom.

Ukratko, sve dok ste otvoreni, razgovarate i imate samopouzdanja - veza je na pravom putu.

05.08.2017. 18:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh