Metro-portal.hr

objavljeno 05.08.2017. 18:15:00
AHA!

5 pravila za savršenu vezu

Najviše prigovora na kvalitetu veze uglavnom imaju žene koje se nakon početnog zanosa razočaraju u partneru, koji ipak nije isključivi krivac

Nije tako teško imati dobru vezu
Nije tako teško imati dobru vezu (Shutterstock)

Savršena veza zapravo nije toliko nedostižna koliko se na prvi pogled čini, no ipak najviše prigovora imaju žene koje se nakon početnog zanosa razočaraju u partneru. Naravno, i oni snose dio krivnje, no ako se žena drži ovih pravila, šanse za lošu vezu postaju gotovo zanemarive.

Ostati vjeran sebi - zadržati svoju strast, ciljeve i osobnost, a ne prepustiti sve partneru. Takve samosvjesne i odlučne žene privlače prave partnere.

Seks - nakon nekog vremena postat će lošiji nego što je bio na početku veze, no ako otvoreno porazgovarate i kažete što mislite i želite, sigurno nećete upasti u rutinu ili, što je još gore, smanjiti seks na najmanju moguću mjeru.

Zahvaljivanje - kao što smo već nekoliko puta ponavljali u tekstovima, "hvala ti" predstavlja jedan od temelja zdrave veze - zahvalite partneru na svoj ljubavi i pažnji koju vam posvećuje, na taj će način i on početi razmišljati na isti način i neće vas uzimati zdravo za gotovo.

Zdrava doza kompromisa, no jedino i isključivo kao dogovor dvaju partnera, a ne submisivno ponašanje žene i mijenjanje prema hirovima partnera. Ne zaboravite, veza treba uključivati dvije ravnopravne osobe ....

Znati što želite, a što ne i složiti prioritete na način da ste u potpunosti zadovoljni - jedino tako možete partneru otvoreno reći sve što je potrebno kako biste ostvarili zdrav odnos koji odgovara i jednom i drugom.

Ukratko, sve dok ste otvoreni, razgovarate i imate samopouzdanja - veza je na pravom putu.

05.08.2017. 18:15:00
http://metro-portal.hr/5-pravila-za-savrsenu-vezu/106550/