« Život
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
ZAPAMTITE :)

5 znakova da imate savršenog partera

Nitko nije savršen i svi imamo mane - važno je jedino koliko nam to smeta kod partnera. Ili partneru kod nas

Idealno postoji.. ili ipak ne?
Idealno postoji.. ili ipak ne? (Arhiva)
Više o

savršen partner

,

znakovi

Mr. Savršeni ne postoji, to će vam reći svaka žena, no jednako tako će odgovoriti i malo iskusniji muškarci. Naime, nitko nije savršen i svi imamo mane - važno je jedino koliko nam to smeta kod partnera. Ili partneru kod nas. Donosimo vam pet znakova da ste našli idealnu bolju polovicu:

Cijeni vaše mišljenje - bračni odnos ne treba samo zajednički životu - vi ste jedni drugome i prijatelji i savjetnici.  Učenje kako zajednički donositi odluke ključni je element sretnoga braka.

Pazi na detalje - to ne znači da vaš čovjek mora znati svaki detalj iz vašeg života ili zapamtiti što ste nosili dan kada ste se upoznali. Ali, zna koje su vam stvari važne. Zna koliko šećera stavljate u kavu i koja je vaša omiljena pjesma ili serija.

Pomaže u kućanskim poslovima - ako vas suprug cijeni i poštuje, nikada vam neće dopustiti da se osjećate kao da ste njegova osobna sluškinja. On razumije da se umorite na poslu, pa je spreman pomoći vam u čišćenju kuće, ako ga pitate.

Sam radi večeru - i to bez korištenja apsolutno svih tanjura i tava u kuhinji. Moderne žene misle da je muškarac koji izgleda muževno, a i zna kuhati, idealan muž. I ne mora učiniti nešto posebno. Čak i ako je samo narezao lubenicu i lijepo je posložio, učinit će ženu sretnom. (I naravno, pospremio iza sebe, ako je moguće)

Zna vas razveseliti - kada se loše osjećate, uvijek zna kako vam podići raspoloženje i razveseliti vas: ispričat će vam vic, nasmijati ili napraviti nešto kako bi se osjećali bolje.

Svaka osoba ima svoju ideju kako bi savršeni odnos trebao izgledati. A osobine koje čine muškarca idealnim partnerom, različite su za sve nas.  Ali pronalaženje nekoga tko vas stavlja na prvo mjesto, kao i vi njega, ključ je sretnoga braka.

07.08.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh