« Iza ogledala
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
ZANIMLJIVO!

5 najtajnijih škola na svijetu

Ono što im je zajedničko jest činjenica da ne žele da se o njima zna... što je dovoljno da pokrene bujnu ljudsku maštu...

Ovo su malo čudne škole...
Ovo su malo čudne škole... (Arhiva)
Više o

teorije zavjere

,

tajne škole

,

SpaceX School

Teorije zavjere uvijek se počinju plesti kad se nešto taji - pa tako nisu pošteđene niti škole, vjerovali ili ne. Ono što im je zajedničko jest činjenica da ne žele da se o njima zna... što je dovoljno da pokrene bujnu ljudsku maštu.

Stoga, evo Top 5 tajnih škola - u koje biste vjerojatno željeli upisati svoje dijete:

1. SpaceX škola- Elon Musk sve radi na svoj jedinstveni, ponekad osporavani ali zasad učinkoviti način, pa je tako za svoju djecu osnovao školu... unutar SpaceX kompleksa nadareni klinci stari od 7-14 godina okupljaju se kao grupa Ad Astra i uče... što, nismo baš sigurni.

2. KGB škola - svi znamo što je KGB, pa možete zamisliti što se sve učilo u njihovoj školi. Nakon raspada Sovjetskog Saveza 1991. školu preuzima nova agencija, FSB i nastavlja s radom.

3. Škole mistike - tajne institucije posvećene zadržavanju i širenju mističnih, šamanističkih znanja, a njihova povijest traje od starog Egipta i kralja Solomona... i ne, to nije bajka ludih teoretičara zavjera. Kaže se da ih je sedam, po jedna na svakom kontinentu - uključujući i Antarktik!

4. Škola preživljavanja - ovu školu vodi američka vojska u opskurnoj zrakoplovnoj bazi Fairchild blizu mjesta Spokane u državi Washington... a kurikulum definitivno nije javan, no zna se da uključuje razne forme mučenja i deprivacije studenata kako bi naučili preživjeti u svim mogućim situacijama.

5. NSA škola - još jedna "zabavna škola" u kojoj se treniraju špijuni...

09.09.2018. 13:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh