« Iza ogledala
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
WOW!

5 mjesta koja su misterioznija od Bermudskog trokuta

Trokuti su očito nezgodna mjesta, sudeći prema broju njih koji su se rasprostrli po cijeloj Americi i događaju se stvarno čudne stvari

Trokuta kao u priči :)
Trokuta kao u priči :) (Screenshot YouTube)
Više o

Bermudski trokut

,

misterije

,

Superstition Mountain

,

izgubljeno selo

,

jezero Anjikuni

,

Benningtonski trokut

,

Bridgewater trokut

,

Michiganski trokut

Bermudski trokut je sinonim za misterije, no na ovoj začuđujućoj planeti ima nekoliko mjesta na kojima se događaju još misterioznije stvari, a sjajno su ih u video uklopili na YouTube kanalu World's Biggest.

5. Superstition Mountain (planina Praznovjerje) - tijekom 19. stoljeća Jacob Waltz otkrio je golemo nalazište zlata u ovoj planini istočno od Phoenixa u Arizoni. To je prije smrti rekao samo jednoj osobi, no svi koji krenu u potragu za zlatom vraćaju se praznih ruku i s čudnim pričama. Zanimljivo, nitko nikad o tome ne pita lokalne Apače koji vjeruju da je u planini - ulaz u pakao.

4. Izgubljeno selo na jezeru Anjikuni - selo s dvije tisuće Eskima u Kanadi nestalo je preko noći. Istraživač Joe Labelle krenuo je u selo prenoćiti, a našao je stravičan prizor - potpuno prazno selo, bez i jedne osobe, topla ognjišta, šivaće igle u nezavršenim košuljama, hrana na stolu ... sve, ali bez ljudi. Izvan sela pronađeni su mrtvi zaprežni psi, umrli od gladi, a sa strane je bio iskopan veliki grob. Istraga kanadske policije nije riješila ovu zagonetku do današnjeg dana.

3. Bridgewater trokut - područje od oko 500 kvadratnih kilometara u jugoistočnom Massachusettsu gdje se redovito viđaju NLO-i, Bigfooti i - pterodaktili kako lete nebom.

2. Benningtonski trokut - područje u jugozapadnom Vermontu gdje je misteriozno nestalo 5 ljudi između 1920. i 1950. Pronađeno je samo jedno, stravično masakrirano tijelo.

1. Michiganski trokut - područje iznad jezera Michigan u obliku trokuta u kojem misteriozno nestaju brodovi i avioni ... zvuči poznato?

21.10.2014. 14:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh