« Iza ogledala
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
HMM

Area 51 - dimna zavjesa za Area 52?

Area 51 pod neprestanim je nadzorom teoretičara zavjera već desetljećima, no je li ona zapravo samo paravan za puno, puno tajniju bazu?

Area 52 puno je zagonetnija ...
Area 52 puno je zagonetnija ... (Screenshot YouTube)
Više o

izvanzemaljci

,

teorije zavjere

,

Roswell

,

Area 51

,

Lockheed Martin

,

leteći tanjuri

,

Area 52

,

pustinja Nevade

,

Tonopah

,

John Lear

Area 51 intrigira pristalice teorija zavjera već desetljećima, i najveći broj njih uvjeren je da se upravo tamo događaju najzanimljivije stvari na Zemlji - tajni projekti američke vlade u kojima im pomažu izvanzemaljci.

No, je li to samo jedan oblik dimne zavjese koji služi za prikrivanje stvarne istine - puno tajnije Area 52 koja se također nalazi u pustinji Nevade? Ovu skrivenu bazu zovu i Tonopah, a bivši testni pilot John Lear vjeruje da se tamo nalazi postrojba od 25 tisuća ljudi u podzemnim skloništima.

Drugi tvrde da se upravo tamo provode istraživanja na izvanzemaljcima i da Tonopah skriva ostatke srušenog letećeg tanjura iz Roswella.

Formacijski, Tonopah spada pod Ministarstvo energetike, a vodi ga jedan odjel privatne tvrtke Lockheed Martin. Američka je Vlada samo jednom priznala postojanje Area 52 ustvrdivši da se tamo odvijao supertajni program borbene obuke pilota.

18.10.2014. 18:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh