« Žene
objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci
COOL

5 karakteristika savršene žene (prema muškarcima)

Mnogi pripadnici jačeg spola imaju točno zadane točke koje njihova savršena žena treba imati

Kakva je savršena žena
Kakva je savršena žena (Arhiva)
Više o

žena

,

savršena žena

Žene misle da su znatno složenija bića od muškaraca, no to u stvarnosti baš i nije tako. Mnogi pripadnici jačeg spola imaju točno zadane točke koje njihova savršena žena treba imati.

Muškarcima ćete biti puno zanimljivije ako ste jake na sljedećim područjima:

Poštovanje privatnosti - odolite želji da mu prolistate poruke i nemojte ga sprečavati da se druži s prijateljima i bez vas. Priuštite i sebi i njemu samostalno vrijeme u kojem ćete raditi nešto što ne običavate raditi skupa. 

Samopouzdanje - muškarci vole žene koje imaju svoj stav i svoje mišljenje. Koliko god vam se činilo da muškarac želi potpunu dominaciju u vezi, nema ništa dosadnije od žene koja se slaže sa svime i gazi preko vlastitih riječi. Osim toga, nemojte se pred muškim spolom žaliti na svoje tjelesne nedostatke i ukazivati na njih. 

Smisao za humor - ova je stavka definitivno jedna od presudnih. Zajednički smisao za humor održava zdravu vezu i nekim ne toliko pozitivnim situacijama daje tračak svjetlosti.

Tajanstvenost i nepredvidivost - ne dopustite nikome da vas čita kao otvorenu knjigu. 

Zanimljiva osobnost - ne nužno zbog njega, već zbog sebe. Pronađite hobi, čitajte, bavite se sportom ili bilo kakvom tjelesnom aktivnosti, nastavite s obrazovanjem. 

05.07.2019. 21:42:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    06.07.2019. 10:01
    mora bit vesela pametna zgodna i dobra
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh