« Seks
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
STVARNO?

Najbolji seks je onaj - na brzaka

Dok bi većina muškaraca radije imala koju minutu seksa više, ženama je gotovo potpuno svejedno ako se stvar završi trenutno, važno je da bude eksplozivno

Samo da je eksplozivno!
Samo da je eksplozivno! (FreeDigitalPhotos)
Više o

seks

,

brzi seks

,

seks na brzaka

,

trajanje seksa

Duljina trajanja seksa jedna je od tema koje su okružene mnogim mitovima, no ako pitate znanstvenike, reći će vam sljedeće: optimalno trajanje seksa je  do 13 minuta, a već je i trominutni «quicky» sasvim dovoljan da se dobro osjećate.

Australski su proučavatelji seksualnosti možda došli do nečega čime se muškarci baš i ne mogu pohvaliti. Dok bi većina muškaraca radije imala koju minutu seksa više, ženama je gotovo potpuno svejedno ako se stvar završi trenutno, važno je da bude eksplozivno.

Ova je studija prva u nizu proučavanja idealnog trajanja spolnog odnosa pri čemu se misli samo na dio s penetracijom, bez predigre.

Slučajni je izbor uzorka među Amerikancima i Kanađanima pokazao da je seks u trajanju između 7 i 13 minuta sasvim zadovoljavajući.

Seks kraći od tri minute čini im se apsolutno nezadovoljavajućim, dok svaku minutu iznad one trinaeste smatraju gubljenjem vremena.

Eto, brojke su tu, pa vi odlučite sami ...

23.06.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh