« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
ISPROBAJTE

5 besplatnih načina da zadržite mladolik izgled

Premda danas kozmetička industrija nudi paletu raznoraznih proizvoda u koje se kunu da će vam osigurati dobar izgled, postoje i vrlo efikasne metode kojima možete postići iste efekte i to gotovo besplatno

Mlad se može ostati i bez skupih tretmana
Mlad se može ostati i bez skupih tretmana (DevianArt)
Više o

meditacija

,

smijeh

,

san

,

eliksir mladosti

,

mladolik izgled

,

metode

1. Vježbanje je izvor mladosti - danas na internetu postoje različite stranice koje nude potpuno besplatne programe i metode vježbanja koje nije na odmet iskušati. Čak i najobičnija aerobna vježba poput trčanja ili vožnje bicikla itekako služi svrsi. Ako trebate dodatnu motivaciju, također je možete pronaći na internetu. Posjetite neke od stranica na kojima možete vidjeti ljude koji vježbaju i izgledaju odlično. Ako mogu oni, zašto ne biste i vi.

2. San je besplatan - imajte to na umu i iskoristite sve prednosti koje vam nudi. Naime, dok spavamo, naše tijelo proizvodi hormon koji održava zdravlje i mladost. Zašto plaćati za hormone i kozmetiku kada ih možemo dobiti besplatno.

3. Voda - nedavne studije dovele su u pitanje stari mit o osam čaša vode dnevno, no unatoč tome, čista svježa voda najbolji je način detoksikacije.

4. Smijeh - može li smijeh pomladiti i smanjiti rizik od srčanih bolesti? Prema studiji koju je provelo Medicinsko sveučilište u Marylandu, može. Kardiolozi su naime otkrili, da ljudi sa srčanim bolestima reagiraju s manje humora na situacije iz svakodnevnog života. ˝Preporuka za zdravo srce jest vježba, pravilan prehrana i smijeh nekoliko puta dnevno˝, dodaje dr. Michael Miller, voditelj studije.

5. Meditacija - ona donosi duhovni mir, poboljšava raspoloženje i zdravlje. Svima je poznata da bez zdravog tijela nema zdravog duha, a isto vrijedi i u obrnutom slučaju. Meditacija duboko odmara, pa dvadesetak minuta meditiranja ima isti učinak kao i nekoliko sati najdubljeg sna, što opet ima pozitivan učinak na mladolik izgled.

08.10.2012. 16:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh