« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 mjeseci i 29 dana
SAVJETI

4 vježbe za dobro jutro

Trebalo bi vježbati svaki dan, a ako radite ove stvari, trebat će vam samo 10 minuta dnevno

Ajmo!!!
Ajmo!!! (Arhiva)
Više o

vježbanje

,

trbušnjaci

,

plank

,

sklek

,

čučanj

Još nije kasno ako želite zablistati na plaži. Postoje 4 vježbe koje mogu transformirati tijelo u samo 4 tjedna. Nećete morati trošiti novac na teretanu i posebnu opremu. Sve što trebate je volja i 10 minuta dnevno.

Čučanj - postavite noge u širinu ramena. Spustite se kao da želite sjesti na zamišljen stolac i leđa držite ravno. Ravnotežu možete održati podizanjem ruku ispred sebe. Zatim se brzo vratite u početni položaj. Čučanj jača mišiće stražnjice i bedara te gležnjeve.

Plank - plank je statička vježba u kojoj je važno pravilno držati tijelo. Oslonite se na podlaktice, ispružite noge i podignite se na nožne prste. Gornji dio tijela mora biti u ravnoj liniji, pa pokušajte paziti na to da vam vrat i kralježnica budu u neutralnoj poziciji. Zatim napnite sve mišiće i držite položaj. Ako se izvodi pravilno, plank djeluje na trbušne mišiće, leđa, stražnjicu, noge i ruke. Također poboljšava držanje i opći tonus mišića.

Sklek - ostavite tijelo u položaj kao da ćete izvoditi plank. Spustite se što bliže podu. Pazite da vaša leđa, zdjelica i noge čine ravnu liniju. Zatim se odgurnite rukama i vratite u početni položaj. Sklek je vježba koja djeluje na prsa, ruke i trbušne mišiće.

Trbušnjaci - legnite na pod, stopala postavite u širinu kukova i savinite koljena. Oslonite ruke na prsa. Udahnite pa izdahnite i podignite glavu i ramena od poda. Polako se vratite u početni položaj. Trbušnjaci jačaju mišiće jezgre i sagorijevaju masnoće.

Što reći - krenite!

31.05.2023. 09:00:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    31.05.2023. 09:20
    vjezbanje ujutro svaki dan
  2. avatar
    armando
    31.05.2023. 09:20
    vjezbanje ujutro svaki dan
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh