« Žene
objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci
EHHH...

3 znaka da više nema strasti u vezi

Ako primijetite neke od sljedećih stvari u vezi, vrijeme je da porazgovarate sa svojim partnerom i promijenite neke stvari

Da, nije to više to...
Da, nije to više to... (Arhiva)
Više o

strast

,

veza

Životne obaveze nerijetko nas odvedu u krivom smjeru po pitanju ljubavi a da to i ne primijetimo. Ako primijetite neke od sljedećih stvari u vezi, vrijeme je da porazgovarate sa svojim partnerom i promijenite neke stvari

Ne zanimaju ga vama važni ljudi - ovo može biti ozbiljan problem, ali može biti i jednostavno krivo izražavanje s njegove strane. Otvoreno mu recite što vas muči i dajte mu priliku da, ako mu je zbilja stalo, ispravi problem.

Nezainteresiran je za vaš život - ako vidite da su mu vaše priče dosadne i da je odsutan tijekom njih, prodrmajte ga malo i pitajte ga što se s njim događa. Možda se iza toga jednostavno kriju umor i problemi koje vam do sada nije spomenuo.

Više ne odlazite na spojeve - ako vam se odlasci negdje svode na obiteljske ručkove ili svečanosti koje ste dužni odraditi, to znači da je vrijeme za ozbiljan trud i razgovor. Pokušajte vi najprije njega iznenaditi večerom ili odlaskom u kino, a ako ne shvati poruku koju mu želite poslati, onda mu jednostavno sve otvoreno recite.

04.07.2019. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh