« Život
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
PRIPAZITE

3 teme svađa koje vode prekidu

Svađa u vezi ili braku je normalna stvar ako se odvija na normalan način... no ove teme to sigurno nisu

Lova nije toliki problem...
Lova nije toliki problem... (Arhiva)
Više o

svađa

,

teme

Svađa je sastavni dio svake veze, tu nema dileme - prije ili kasnije partneri se neće složiti oko nečega i to će dovesti do nesuglasice koja može prerasti u svađu... što nije i ne mora biti kraj veze (ili svijeta, svejedno). 

No, postoje i one vrste svađa koje će vezu pretvoriti u jednosmjernu ulicu prema prekidu, jer su teme takve da se jako teško mogu obraditi na "normalan" način...

Loša komunikacija - kada komunikacija među partnerima postane toliko loša da se zbog nje stalno svađate, stvari su jako ozbiljne. Parovi se najčešće svađaju zbog toga što se jedna osoba prestala truditi i postala zatvorena.

Seks - najučestaliji slučaj je svađa između partnera koji su nezadovoljni svojim seksualnim životom. Naime, oni se najčešće na tu temu ne svađaju, ali su svjesni da problem postoji, a rješavaju ga time što uglavnom šute i trude se popraviti stvari. Ali, kad dođe do toga da seks postane razlog za svađe, bilo zbog njegove kvalitete ili učestalosti, prekid je vrlo realna, odnosno izvjesna mogućnost

Zajedničko vrijeme - što je veza dulja, nije čudno da počnete manje vremena provoditi zajedno, no kad to postane česta tema svađa prekid bi mogao vrebati iza ugla. Ovdje se zapravo radi o tome da jedna osoba jednostavno više nema potrebu za drugom.

08.04.2019. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh