Metro-portal.hr

objavljeno 08.04.2019. 20:01:00
PRIPAZITE

3 teme svađa koje vode prekidu

Svađa u vezi ili braku je normalna stvar ako se odvija na normalan način... no ove teme to sigurno nisu

Lova nije toliki problem...
Lova nije toliki problem... (Arhiva)

Svađa je sastavni dio svake veze, tu nema dileme - prije ili kasnije partneri se neće složiti oko nečega i to će dovesti do nesuglasice koja može prerasti u svađu... što nije i ne mora biti kraj veze (ili svijeta, svejedno). 

No, postoje i one vrste svađa koje će vezu pretvoriti u jednosmjernu ulicu prema prekidu, jer su teme takve da se jako teško mogu obraditi na "normalan" način...

Loša komunikacija - kada komunikacija među partnerima postane toliko loša da se zbog nje stalno svađate, stvari su jako ozbiljne. Parovi se najčešće svađaju zbog toga što se jedna osoba prestala truditi i postala zatvorena.

Seks - najučestaliji slučaj je svađa između partnera koji su nezadovoljni svojim seksualnim životom. Naime, oni se najčešće na tu temu ne svađaju, ali su svjesni da problem postoji, a rješavaju ga time što uglavnom šute i trude se popraviti stvari. Ali, kad dođe do toga da seks postane razlog za svađe, bilo zbog njegove kvalitete ili učestalosti, prekid je vrlo realna, odnosno izvjesna mogućnost

Zajedničko vrijeme - što je veza dulja, nije čudno da počnete manje vremena provoditi zajedno, no kad to postane česta tema svađa prekid bi mogao vrebati iza ugla. Ovdje se zapravo radi o tome da jedna osoba jednostavno više nema potrebu za drugom.

08.04.2019. 20:01:00
http://metro-portal.hr/3-teme-svadja-koje-vode-prekidu/117883/