« Seks
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
MA DA?

3 stvari koje ubijaju mušku želju u krevetu

Želite li izbjeći probleme u krevetu, prestanite čekati svog muškarca i sami preuzmite inicijativu, a pritom pripazite na ove tri najčešće ženske pogreške u spavaćoj sobi

Nemojte ga deprimirati :)
Nemojte ga deprimirati :) (Shutterstock)
Više o

seks

,

problemi

,

muškarci

,

libido

Seks je muškarcima stalno na pameti, tvrdi urbani mit koji nema veze s istinom, pa nije čudo da bi vas preveliko oslanjanje na partnera moglo ubrzo dovesti do veze s rijetkim ili nepostojećim seksom, u kojoj vaš partner i vi krivite onog drugog zbog nedostatka strasti.

Želite li izbjeći ovu situaciju, prestanite čekati svog muškarca i sami preuzmite inicijativu. Pritom pripazite na ove tri najčešće ženske pogreške u spavaćoj sobi:

Premalo inicijative - svaka žena voli biti zavođena i potpuno se prepustiti rukama svog muškarca, ali to nipošto ne znači da vam je zabranjeno ponekad preuzeti inicijativu i voditi glavnu riječ u toj igri. Zavedite svog muškarca, odvedite ga u krevet i natjerajte ga da udovolji svakoj vašoj želji. Tko zna, možda mu se to svidi puno više nego mislite.

Pretjerana kritičnost - nitko ne misli kako biste se bespogovorno trebali prilagođavati svim hirevima vašeg partnera, ali kritiziranje ama baš svega što vam smeta jednako je pogubno, ako ne i pogubnije za strast među plahtama. Muškarci su spremni pretrpiti svašta kad su njihove partnerice u pitanju, ali većina ih naprosto ne može prijeći preko neprestanog kritiziranja. Ukoliko se vaš partner doista trudi da vam ugodi, nemojte mu uzvraćati prigovaranjem za svaki detalj. I konačno - točno mu dajte do znanja u čemu najviše uživate. Suprotno vjerovanjima, ženama ne piše na čelu što ih uzbuđuje.

(Pre)udobna odjeća - znamo da se najudobnije osjećate u svojoj spavaćici ili pidžami, ali vjerojatno ste i same svjesne kako vaš partner uglavnom ne dijeli vaše oduševljenje kad ih nosite. Želite li začiniti stvari između plahti, s vremena na vrijeme izađite iz vaše omiljene pidžame i obucite neki sexy komadić odjeće za kojeg pouzdano znate da mu vaš partner neće moći odoljeti. Na kraju krajeva, u nedostatku ideja, u krevet uđite „obučeni" samo u svoj omiljeni parfem.

27.08.2017. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh