« Seks
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
ZNATE LI

Najbolji dani za seks su...

Postoje dani koji su za seks bolji od drugih iz prilično razumljivih razloga, tako da vas rezultati istraživanja neće pretjerano iznenaditi

Vikendom se seksamo najčešće
Vikendom se seksamo najčešće (Arhiva)
Više o

seks

,

subota

,

nedjelja

Seks je dobra stvar uvijek - u bilo koje doba dana, na bilo kojem mjestu i bilo kojeg dana, reći će vam ljubitelji igrica u krevetu, no ipak postoje dani koji su za seks bolji od drugih iz prilično razumljivih razloga.

Ako vas zanima kad se najčešće seksamo, odgovor je očekivan - subotom, i to (vjerovali ili ne) obično počinje u 19:37, barem tako tvrdi istraživanje jednog portala za upoznavanje u čijoj je anketi tako reklo čak 44 posto ispitanika.

>> Koliko često je zdravo upražnjavati seks >>

Naravno, nakon subote najčešće se seksamo nedjeljom, tako da je vikend zapravo omiljeno vrijeme za seks, što u ovo užurbano vrijeme i nije neki podatak kojem bi se mogli začuditi.

Na treće je mjesto, i opet očekivano, zasjeo petak, i to s tek dva posto manje glasova od nedjelje.

No, je li najčešći seks i najbolji? Ispalo je da jest, preciznije - subotom je seks najbolji, a razlog je i više nego dobar - subotom se stignemo pošteno napaliti, što obično počinje negdje oko pola pet, da bi nakon tri sata pogledavanja, pipkanja i aluzija najveći broj ljudi završio u krevetu u gore navedeno vrijeme.

Subota stiže, ne zaboravite... pola pet!

25.08.2017. 21:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh