« Seks
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
ISPROBAJTE

3 savjeta za puno bolji seks

Dobar seks jednako dobra veza ili brak, barem u većini slučajeva, a ako ste već uspjeli upasti u rutini i napraviti si probleme u krevetu - evo rješenja

Dobar seks je uvijek nadohvat ruke
Dobar seks je uvijek nadohvat ruke (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

bolji seks

Bolji seks nešto je čemu teže svi ljudi koji ga upražnjavaju, no znamo i sami kako to ide - na početku veze je ludnica, onda se stvari malo smire, ali su i dalje vruće, a s vremenom sve postaje - vazda isto ....

I da, tada počinju problemi koje, zapravo, nije tako teško riješiti ako imate dovoljno otvoren um za ova tri jednostavna savjeta koji će vam poboljšati seksualni život:

Budite spontani - nakon nekog vremena, svi parovi stvore svoju osobnu rutinu seksa: neki vole seks ujutro, neki prije spavanja. Bilo kako bilo, promijenite rutinu! Pronađite pola sata u danu, kada to vaš partner najmanje očekuje i iznenadite ga. Naravno, pokušajte prepoznati je li vaš partner u istom raspoloženju i nemojte ga/nju zaskočiti u trenutku kada je njegova ili njezina seksualna energija na nuli.

Ne dozvolite da problemi budu važniji od seksa - napokon ste uhvatili malo vremena za akciju? Odlično. Prvo poradite na tome da sve probleme ostavite ispred vrata spavaće sobe. Jamčimo vam da ćete ih nakon strastvenog seksa puno lakše riješiti, ili barem na njih gledati drugačije.

Održavajte seksualnu napetost - pokušajte održati seksualnu napetost između vas i partnera tijekom cijelog dana, bilo to provokativnim pogledima, napetim sms porukama (ili fotografijama), ili pak iskoristite trikove poput senzualne masaže nakon radnog dana. Libido koji održavate tijekom cijelog dana recept je za vatrene noći (ili jutra) u spavaćoj sobi. Samim time što ćete cijeli dan razmišljati o tome, vaš partner će na podsvjesnoj razini prepoznati da je "vrijeme za akciju".

Dakle, priča je jednostavna, samo se trebate malo potruditi - a znate i sami koliko je to važno ....

01.10.2016. 21:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh