« Seks
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

3 koraka do boljeg seksualnog samopouzdanja

Seksualno samopouzdanje je osjećaj ugode sa samim sobom, na način da se bolje osjećate iznutra, a da to projicirate na van

Samopouzdanje se gradi
Samopouzdanje se gradi (Shutterstock)
Više o

učenje

,

seks

,

ljepota

,

samopouzdanje

,

komunikacija

,

seksualno samopouzdanje

Seks i ljepota ne moraju ići zajedno, no kako obično seksualno samopouzdanje vežemo uz dobar izgled, velik broj ljudi tu ostaje zakinut i pita se - nedostaje li mi nešto?

Naravno, u 99 posto slučajeva ne nedostaje ništa osim samopouzdanja, a do njega se može doći, zapravo, vrlo lako - samo poslušajte ova tri savjeta

Nemojte prestati učiti - ako se ponekad pitate što da učinite kako biste zaveli svog ljubavnika/ ljubavnicu, ne očajavajte. To je sasvim normalno. Nemojte se obeshrabriti ukoliko se osjećate da trebate još puno toga naučiti. Mnogi seksolozi nakon puno godina istraživanja i proučavanja ponašanja tijekom seksualnih odnosa i dalje su tek na početku, odnosno samo su zagrebali po površini.

Ako se u krevetu nađete s osobom koja vam čini dobro društvo, osjećate se ugodno pored nje i prihvaća vas onakvim/ onakvom kakvi i doista jeste, vaš um je najbitniji seksualni organ, koji na kraju krajeva i najviše utječe na vaše samopouzdanje u krevetu.

Razgovarajte o seksu - razmislite o tome zašto želite seks i pokušajte biti iskreni sa svojim partnerom/ partnericom o svojim motivima i željenim rezultatima. Slušajte jedno drugo, pričajte o svojim potrebama i željama u krevetu- to će vas učiniti boljim ljubavnikom, a dakako, i vama će biti ljepše.

Volite svoje tijelo - pozitivna slika o tijelu snažno je povezana sa seksualnom izvedbom ali i zadovoljstvom, pa učinite ono što je potrebno kako biste bili povezani sa svojim tijelom.Od vježbanja i prehrane te pozitivnog stava prema samom sebi, upoznavanju vlastitog tijela, iskoristite sve strategije koje vam mogu pomoći kako biste se bolje i ugodnije osjećali. Zapamtite, ne radi se o stjecanju ili gubitku kilograma, već povećanju razine energije i pozitivnom gledanju vas samih kroz vaše oči.

30.09.2016. 21:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh