« Život
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
OPA :)

3 savjeta za dobar brak

Imajte vrijeme kad ste zajedno i kada razgovarate i želite nadoknaditi izgubljeno vrijeme - samo je jedan od savjeta

Ne dozvolite probleme u braku
Ne dozvolite probleme u braku (Arhiva)
Više o

brak

,

savjeti

,

dobar brak

Najbolji način da spriječite da se problemi ne dogode vašem braku je da se prema njemu ponašate jednako pažljivo kako biste se ophodili i prema svom poslu. 

Nedostatak ciljeva u vezi - ako želite poboljšati vaš odnos važno je postaviti očekivanja i reći partneru što vam je najvažnije. Što ako ne želite imati ciljeve u vašoj vezi? Samo želite da se nastavi ovako. To bi mogao biti znak da imate probleme u vezi. Uostalom, imate ciljeve na svom poslu, ali i planove za karijeru što je važno kako biste zadržali fokus i pažnju. Tako je isto i u privatnom životu.

Razdvajanje braka i posla - mnogi parovi i obitelji imaju pravilo: nema mobitela za stolom, niti mobitela u spavaćoj sobi. Imajte vrijeme kad ste zajedno i kada razgovarate i želite nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Ako imate dijete, postoji vrijeme za obitelj i samo za supružnika, oni nisu isto.

Uzimanje veze zdravo i gotovo - čvrst odnos kao i stabilan posao zahtijeva stalnu pozornost da bi ostao takav. Ljudi koji pretpostavljaju da brak mogu ostaviti na autopilotu često poslije žale zbog toga. Umjesto toga, stručnjaci preporučuju redovitu provjeru i razgovor s partnerom kako biste vidjeli gdje je vaš odnos.

11.06.2019. 21:47:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    12.06.2019. 10:31
    treba biti skupa često i ne svađat se i trpjet
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh