« Seks
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
HE HE

3 savjeta za brži orgazam

Partneri u seksu rijetko su potpuno kompatibilni, a istovremeni orgazam doživjet ćete valjda samo par puta u životu - pa je vrijeme da naučite ubrzati stvari...

Nekad treba i požuriti...
Nekad treba i požuriti... (Arhiva)
Više o

seks

,

orgazam

,

brži orgazam

Orgazam ima neke mitske konotacije - ako ga žena ne doživi tijekom seksa, oboje se poslije toga osjećaju loše.

Muškarcima će to biti znak da nisu dovoljno vješti da bi zadovoljili ženu, što se može negativno odraziti na libido, dok će žene uzdahnuti i reći "još jedan seks bez orgazma", okrenuti se na drugu stranu i zaspati.

No, uz par trikova, to ne mora biti tako:

Izbacite alkohol - većina muškaraca zna koliko je teško postići i održati erekciju u pijanom stanju. Osim toga, alkohol otupljuje osjetila, odnosno tijelo ne reagira na seksualne podražaje. Ako ste u pijanom stanju kojim slučajem i sposobni za seks trebat će vam puno dulje da doživite orgazam. Pitanje je koliko će žena uživati u vašoj izvedbi.

Promijenite pozu - ako uvijek radite istu stvar, neizbježno je da će doći do monotonije, a ona sa sobom nosi manjak želje i nezdaovoljavajući seksualni život. Postoji bezbroj položaja u seksu, isprobajte neke nove. Ne morate raditi nikakve akrobacije, dovoljno je da iz misionarskog prijeđete u prvi koji vam padne na pamet.

Uključite glavu - ključ dobrog seksa je u glavi i to onoj na ramenima. Ne kaže se bezveze da je mozak najvažniji seksualni organ. Stres, anksioznost i umor mogu otežati postizanje vrhunca. Ako se ne možete koncentrirati na ono što radite, pokušajte prakticirati svjesno disanje. Ova tehnika dovodi nas u sadašnji trenutak, poboljšava cirkulaciju i budi osjetila.

03.10.2019. 21:39:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    04.10.2019. 09:24
    ma treba biti napaljen bez stresa i straha
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh