« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci
NOVOSTI

3 najbolje stvari kod Huawei nova 9 SE

Pametni telefoni postali su naši osobni asistenti na koje se svakodnevno oslanjamo, pa su samim time unaprijed postavljeni i određeni standardi pametnih telefona

Huawei nova 9 SE
Huawei nova 9 SE (Huawei)
Više o

Huawei

,

Huawei nova 9 SE

Munjeviti razvoj tehnologije promijenio je svijet oko nas. Mali ekrani više nisu toliko mali, a stare telefone koje su koristili naše bake i djedovi zamijenili su mobiteli koji stanu u svaki džep. Pametni telefoni postali su naši osobni asistenti na koje se svakodnevno oslanjamo, pa su samim time unaprijed postavljeni i određeni standardi pametnih telefona.

Neke funkcije mobitela važnije su od drugih, ali bez obzira radi li se o starijem ili mlađem korisniku, gotovi svi korisnici traže dobru kameru i žele bateriju dugog vijeka, dok je u zadnje vrijeme dizajn pametnog telefona također jedan od glavnih faktora pri odabiru novog uređaja. Huawei nova 9 SE osmišljen je kako bi svim generacijama pružio sve što im je bitno na jednom mjestu, pa osim zavidnog dizajna i vrhunskog sustava kamere, sadrži snažnu bateriju s opcijom ultra brzog punjenja.

Donosimo vam 3 najbolje stvari kod Huawei nova 9 SE pametnog telefona.

1. Dizajn

Iako proizvođači pametnih uređaja u prošlosti nisu pridavali veliku pažnju dizajnu, danas je estetika jedan od odlučujućih faktora pri kupovini novog pametnog telefona. Zašto? Zato što korisnici mobitele nose svuda sa sobom, vrlo često ih koriste, te jednako često pokazuju. Štoviše, tehnologija je toliko napredovala da je danas potpuno normalno svoj outfit uskladiti s pametnim telefonom.

Huawei nova 9 SE sadrži veliki 6,78-inčni FullView zaslon koji čini gledanje omiljenog video sadržaja te igranje igrica pravim užitkom. Tanko tijelo telefona obrubljeno je uskim okvirima od 1,05 mm što nova 9 SE čini jednostavnim za nošenje i praktičnim za korištenje. Također, nova 9 SE dolazi u tri prekrasne boje: Crystal Blue, Pearl White i Midnight Black boji, pa ćete bez obzira na outfit ostati u središtu pozornosti. Također, 3D staklena pozadina uređaja stvara ugodan vizualni efekt presijavanja boja kada nova 9 SE gledate iz različitih kutova.

2. AI četverostruki sustav kamera

Kamere pametnih telefona zamijenile su velike i teške fotoaparate, a popularizacija društvenih mreža podignuli su ljestvicu kvalitete kamera pametnih telefona na novu razinu. Huawei nova 9 SE opremljena je četverostrukim AI sustavom kamera koji uključuje glavnu kameru od 108 MP, selfie kameru od 16 MP, dubinsku kameru od 4cm, te kameru širokog kuta od 112˚. Bez obzira radi li se o mlađim korisnicima koji će kameru većinom koristiti za objave na društvenim mrežama, ili o starijim korisnicima koji svoju fotografiju žele podijeliti s ostatkom obitelji, svestrana kamera nova 9 SE spremna je za svaku situaciju. Zahvaljujući snažnoj kameri od 108 MP, fotografije i snimke zadržat će sve stvarne boje i detalje, a vlasnici Instagram i TikTok profila, svojim će objavama ostvariti velik uspjeh. TikTok aplikacija dostupna je na Huaweijevoj službenoj trgovini aplikacija AppGallery, dok je Instagram, Facebook, Snapchat i Messenger moguće instalirati putem Petal Search preglendika.

3. Snažna baterija s brzim punjenjem

Živimo u vremenu kada pametne telefone koristimo u poslovne i privatne svrhe što u prijevodu znači da ih koristimo od jutra do mraka. Također, živimo užurbanim načinom života pa često nemamo vremena sjesti i uzeti predah. Upravo iz tog razloga bitno je imati pametni telefon s dugim trajanjem baterije, kako bismo ostali povezani i u toku sa svim događanjima.

Huawei nova 9 SE sadrži snažnu bateriju od 4.000 mAh koja će vam pružiti cjelodnevnu podršku bez obzira gdje se nalazili. Štoviše, u trenutku kada je potrebno napuniti bateriju za vrijeme trajanja pauze na poslu ili u školi, nova 9 SE napuniti će se do 60% za samo 15 minuta, dok je za 100% potrebno svega 36 minuta. S nova 9 SE, više nećete brinuti o tome da će vaš telefon biti prazan, čak iako ste ga zaboravili napuniti preko noći.

Huawei proizvodi i usluge

Svi korisnici koji kupe Huawei nova 9 SE pametni telefon do 28. lipnja, ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez ikakvih dodatnih troškova. Besplatna zaštita vrijedi ako se zaslon mobitela slomi zbog nesreće (npr. udarca, pada ili pritiska).

Huawei Sound Joy, najnoviji prijenosni zvučnik stigao je na prodajna mjesta u Hrvatskoj. Ovaj vrhunski uređaj napravljen je u suradnji s Devialetom, renomiranim francuskim proizvođačem zvuka. Kompaktan, moderan i prijenosan, ovaj pametni zvučnik dizajniran je za svakodnevnu upotrebu, bez obzira na kojoj lokaciji se nalazite.

Huawei je nedavno predstavio svoj prvi profesionalni trkački sat, Watch GT Runner. Novi sat kombinira najbolje iz renomirane GT serije i pruža nove značajke koje će zadovoljiti sve rekreativce i profesionalne trkače.

U prodaji se nalaze dva vodeća uređaja Huawei P serije, P50 Pocket i P50 Pro. Oba uređaja dolaze s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu, a ako korisnici imaju ikakvih nedoumica kako koristiti aplikacije, mogu pronaći sve informacije na AppsOnHMS stranici.

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

05.05.2022. 10:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh