« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine
NAJAVE

Philips ide na ISE 2022.

Philips Monitors na ISE 2022 predstavlja vrhunske, napredne i održive monitore za svačije potrebe

Idu pokazati novosti...
Idu pokazati novosti... (Arhiva)
Više o

Philips Monitors

,

ISE 2022

Philips Monitors, zajedno s Philips Professional Display Solutions sa zadovoljstvom potvrđuje sudjelovanje na ovogodišnjem ISE-u 2022, najvećoj izložbi za stručnjake audiovizualnih sustava i sistemskih integracija, koje će se održati od 10. do 13. svibnja 2022. u Barceloni. Na sajmištu Fira de Barcelona, u dvorani Gran Via, hali broj 3, na štandu 3Q600, Philips će posjetitelje dočekati s najnovijim monitorima. Posjetitelji će imati priliku vidjeti i iskusiti Philipsov posljednji set poslovnih rješenja, koja podupiru sve tržišne segmente, kao i korporativne aspekte, obrazovanje, maloprodaju i brojne druge.

Touch monitori za učenje na daljinu

Neki od izloženih monitora dolaze s touch-screen tehnologijom. Opremljeni Projected-Capacitive (P-Cap) touch tehnologijom, omogućuju i do 10 simultanih dodira, udovoljavajući uvjetima visokog i zahtjevnijeg obrazovanja, istovremeno poboljšavajući suradnju među učenicima. Na štandu će posjetitelji moći isprobati 242B1TC, 23.8-inčni monitor koji se oslanja na Advanced In-Cell i Projected Capacitive tehnologije. Prirodniji, tečniji i brži odziv na dodir odgovara zahtjevima edukativnih aplikacija, bilo u školi ili pak za učenje na daljinu, a sve to zahvaljujući kompatibilnosti plug & play sustava Windows 10 i različitim verzijama Androida i Linuxa.

Fleksibilnost USB-C spajanja

USB-C spajanje snažno je i praktično rješenje dizajnirano za povećanje produktivnosti današnjih polivalentnih profesionalaca koji simultano obavljaju više zadataka. Uz tanak reverzibilni USB-C konektor za jednostavno spajanje s jednim kabelom, ovo rješenje za povezivanje omogućuje korisnicima brz i siguran prijenos podataka, punjenje prijenosnih računala i priključenje perifernih uređaja izravno na monitor, u svrhu dijeljenja datoteka, gledanja videozapisa i još mnogo toga. Na ISE-u će posjetitelji moći otkriti četiri modela Philips monitora: ravni 27-inčni (68,6 cm) 276B1JH koji miješa sigurnost Windows HelloTM web kamere s visokim ekološkim standardima, zakrivljeni 34-inčni (86,36 cm) 346E2CUAE za veću produktivnost s više prostora za side-by-side komparacije, zakrivljeni 34-inčni (86,36 cm) 346P1CRH za savladavanje svakog zadatka u oštrom panoramskom pogledu i 27-inčni (68,47 cm) 279C9, dobitnik iF Design Awarda, kao i Red Dot nagrade 2020. godine.

Doba zelenih i održivih proizvoda

Philips Monitors nudi rekordan broj od čak 64 monitora na tržištu nedavno certificiranih TCO certifikatom generacije 9. Kao što to TCO certifikat generacije 9 jamči, Philipsovi monitori se proizvode odgovorno s obzirom na okoliš i sigurnost te imaju niz uređaja za uštedu energije, inovativne i ekološki prihvatljive tehnologije koje se proizvode u opskrbnom lancu gdje su održivost i etička pitanja prioritet. Primjerice, PowerSensor i LightSensor dvije su bitne zelene značajke kojima je opremljena većina Philipsovih monitora. Na ISE-u će se pronaći i Philipsov najzeleniji monitor dostupan na tržištu, dizajniran za optimalnu udobnost i produktivnost, imajući na umu utjecaj na okoliš: Philips 272B1G, 27-inčni (68,6 cm) Full HD monitor.

"Drago nam je što sudjelujemo na ISE-u i dajemo posjetiteljima priliku da sami iskuse inovacije koje unosimo na tržište. MMD for Philips Monitors radi na postizanju važnih ciljeva, osiguravajući klijentima ugodno korisničko iskustvo, pritom štiteći Zemlju", komentira Xeni Bairaktari, globalna voditeljica marketinga i Senior Brand Manager EU u tvrtki Philips Monitors & IT Accessories te zaključuje: "ISE je prilika da pokažemo sva svoja najbolja korporativna, poslovna i obrazovna rješenja."

05.05.2022. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh