« Žene
objavljeno prije 1 godinu
EH, DA... :)

3 jasna znaka da ste s pogrešnom osobom

Ako se trenutačno nalazite u takvoj dilemi, ova tri pokazatelja mogla bi vam pomoći riješiti ovu prilično neugodnu dilemu

Možda on ipak nije pravi...
Možda on ipak nije pravi... (Arhiva)
Više o

partner

,

pogrešan muškarac

Pronaći pravog partnera definitivno nije jednostavno, pa nije čudo da žene ponekad gricka crv sumnje - je li on stvarno pravi?

Ako se trenutačno nalazite u takvoj dilemi, ova tri pokazatelja mogla bi vam pomoći riješiti ovu prilično neugodnu dilemu.

Pogrešni razlozi veze - djelomično ste s njim iz navike, a djelomično zbog toga što se bojite samoće. Vaše zajedničko vrijeme vas više ne uzbuđuje kao prije te često imate osjećaj da ste s njim samo kako biste potratili nekoliko sati u danu.

Promjene s njegove strane - ako se ni on više ne doima zainteresiranim i "zagrijanim" za vas vjerojatno se nešto mota i po njegovim mislima. Ako vam vaš unutarnji glas govori da biste trebale nešto poduzeti, onda je vrijeme da to i učinite. Razgovarajte s njim i donesite odluku koja je najbolja za oboje.

Zanemarivanje njegovih mana - iako vam sve više smetaju, neprestano pokušavate ignorirati njegove loše strane i tako postajete sve nesretnijom. Vrijeme je da se trgnete i suočite s realnošću jer odugovlačenjem s pogrešnim muškarcem sebi stojite na putu ka pronalasku prave ljubavi.

22.06.2019. 20:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    23.06.2019. 09:46
    čim počnu svađe gotovo
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh