« Život
objavljeno prije 24 dana i 4 sata
ZAPAMTITE :)

3 bračna savjeta koje trebate zanemariti

Da bi stvari bile jasnije, donosimo vam tri savjeta za sretan brak koja nikada ne biste trebali poslušati

Ako stvarno želite sretan brak...
Ako stvarno želite sretan brak... (Arhiva)
Više o

savjeti

,

brak

Prije i nakon svadbe dobit ćete jedno tisuću savjeta o braku, a iako su ti savjeti obično dobronamjerni, neke je ipak bolje zanemariti.

Da bi stvari bile jasnije, donosimo vam tri savjeta za sretan brak koja nikada ne biste trebali poslušati. 

Djeca rješavaju sve probleme - ovaj savjet ljudi često daju kada u nečijem braku krene loše razdoblje, međutim, ovo je jedan od savjeta koje nikako ne smijete poslušati. Ako vaš suprug i vi prolazite kroz loše razdoblje, puno se svađate, udaljili ste se... dijete će možda riješiti vaše probleme - ali na vrlo kratko razdoblje. Stoga - prvo popravite odnos.

OK je bez seksa - ako vaš seksualni život više gotovo da i ne postoji vrijeme je za razgovor sa suprugom kako biste zajedno došli do odgovara na pitanje što se događa i riješili problem. U suprotnom, vaš problem može postati sve ozbiljniji, a posljedica može biti i emocionalno udaljavan 

Zajednički trenuci trebaju biti posebni - želite li zaista stalno biti pod pritiskom da morate napraviti nešto čarobno i za pamćenje svaki put kad ste skupa? Iako mini bijeg ponekad može biti super, i svakodnevne, potpuno obične aktivnosti nisu loše. "Bacite" se na čišćenje kuće ili zajedno prošetajte psa.

Dakle?

20.10.2019. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh