« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
POSLUŠAJTE

12 minuta dovoljno je za sreću

Stručnjaci tvrde da je za sreću potrebno samo dvanaest minuta dnevno, no jedino ako tijekom tog vremena radite određene stvari

12 minuta sna tijekom dana je sjajno
12 minuta sna tijekom dana je sjajno (Arhiva)
Više o

sreća

,

kratki san

,

san

,

šetnja

Sreća je vrlo dostižna, kažu stručnjaci koji kažu da svaka osoba, bez obzira koliko zaposlena bila, može odvojiti 12 minuta koje će napraviti pravo malo čudo za sreću.

Ako ste, primjerice, umorni na poslu, biti će dovoljno 12 minuta sna da izdržite do kraja dana svježi i odmorni. Vjerovali ili ne, sve više tvrtki ima posebnu prostoriju u kojoj možete malo odspavati jer su svjesne da na taj način podižu produktivnost radnika.

Druga mogućnost je 12 minuta brze šetnje po svježem zraku. U slučaju da vam je neugodno "ubit' oko" na poslu, prošetajte oko firme, jer ćete tako učinkovito razbistriti glavu i poboljšati pamćenje. 

Sjajan izbor je i 12 minuta zabave, a to možete lako postići gledanjem smiješnih videa na internetu, uz mali dodatak slatkih životinjica. Ma koliko vam se to činilo čudno, vjerujte da ćete nakon toga biti svježi i sretni.

I, za kraj, sreću donose i inspirativni citati. Nemojte se sprdati s njima nego ih pokušajte shvatiti i povezati sa svojim životom, dogodit će se pravo malo čudo.

27.03.2015. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh