« Žene
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
LIJEPA IM JE

10 vrsta odjeće koju žene kupuju iako im ne paše

Novo istraživanje pokazalo je kako žene imaju ormare pune skupe odjeće koju ne nose jednostavno zato što im ne paše

Mnoga odjeća skuplja prašinu
Mnoga odjeća skuplja prašinu (Shutterstock)
Više o

žene

,

prehrana

,

odjeća

Naime, istraživači su oktrili da prosječna žena ima 12 komada odjeće koja skuplja prašinu u ormaru, a ne nosi se jer je prevelika, ili premala. Odjeća je kupljena iz razloga "što je lijepa", a vlasnice se nadaju kako će ju jednog dana moći nositi.

Istraživači su ispitali 4000 žena, te također otkrili da zbog promjenjive težine, mnoge imaju tri različita broja u ormarima. Nutricionistica Therese Coleman objašnjava: "Konzumacija nezdrave hrane nije loša samo za zdravlje, nego i za novčanik." Studija koju su proveli znanstvenici u Britaniji nad ženama u dobi od 18 do 65 godina starosti ispitivala je prehrambene navike i efekt koje one imaju na odjeću. 

Ispostavilo je kako je 52 posto žena kupilo odjeću koja im je premala, nadajući se kako će ju jednom moći odjenuti. Samo 2 posto ispitanica bilo je zadovoljno svojim tijelom, dok je svaka šesta željela promijeniti nešto na sebi. Pogledajte koja se to odjeća najčešće kupi, pa onda stoji u ormaru.

1. Traperice

2. Hlače

3. Grudnjaci

4. Džemperi

5. Topići

6. Donje rublje

7. Majice

8. Jakne

9. Suknje

10. Kupaći kostimi

 

 

09.10.2010. 23:55:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ella Nicole Povh
    29.08.2016. 00:52
    Ja iman jednu presltku hlajinu i je jedne sitkle a stikle su velicina 37 a ja nosin 40
    Pa san jedva jedvice uskula noge u njih cak mi je toliko stislo prate da su se vidila samo tri od pet a hljina mi se nije tila zakopcat zboj mojih grudi nazad nije bilo zanase da se zakopca razmak da se zakopca bio je bar 10 centimatara Li san ipak uspila pa san otisal se odmorit sist i tada se dogodilo kd sam sjela cijela haljina je popucala raskidala se a ja san nalo zaplakala a stikle su pukla na patetnu koliko su mi nile rastegnute od moje noge i to va m je moja priča
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh