« Svijet
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
EH, DA ...

Zoran Milanović u SAD pokušava spasiti mandat

Zoran Milanović je s pratnjom stigao u SAD na roadshow po velikim IT tvrtkama koji nikome nije jasan

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

SAD

,

Zoran Milanović

,

IT tvrtke

Zoran Milanović stigao je u SAD u Gig Harbor kraj Seattlea, sastavši se nakon dolaska s predstavnicima hrvatske zajednice kojima je uputio cijeli niz komplimenata, no i dalje nije jasno zašto je zapravo otišao na put. 

"Nekako ispada da nije slučajno da su naši ljudi u Seattleu, Aljasci, Tasmaniji, Novom Zelandu, Ognjenoj zemlji, to su uvijek krajevi svijeta na kojima uspijevaju samo najpametniji i najtvrdoglaviji", rekao je Milanoviću u Seattleu.

Kazao je i kako je ovdje kao premijer po prvi i zadnji put, a na upit da pojasni tu rečenicu Milanović je rekao da u dvadeset godina hrvatske samostalnosti u Seattle nije došao nitko.

"Što mislite da bih došao opet? Kolikogod imao povjerenje građana, mi ćemo se boriti i vjerujem u sljedeći mandat, ali ovakva putovanja su više iznimka nego pravilo. Dobit ćemo mi izbore, ali neću doći, nije u redu, imamo drugih obveza, i Hrvate u BiH treba obilaziti stalno", kazao je Milanović.

Govoreći o razgovorima koji mu predstoje u IT tvrtkama, premijer je rekao kako je Hrvatska mala država, a takvih kao što smo mi u sličnom položaju ima više. Glavni smisao dolaska u Ameriku i razgovora sa čelnicima najvećih IT tvrtki je upoznati ih sa Hrvatskom i sa hrvatskim vodstvom, rekao je Milanović.

29.09.2014. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh