« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina
NEMA UVREDE

Zoran Milanović: Moju plaću osiguravaju radnici

POGLEDAJTE VIDEO - Ja radim za ovu državu i plaćam kredit za stan kojega su neki dobili na poklon, reagirao je čelnik SDP-a na kritike Jadranke Kosor

Zoran Milanović ZOR referendum
Zoran Milanović ZOR referendum (Dragan Matić/CROPIX/Infopunkt)
Više o

Zoran Milanović

,

Jadranka Kosor

,

Zakon o radu

,

prosvjed vjernika

,

tanker Siscia

,

loptica tenis

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović reagirao je na osvrt premijerke Jadranke Kosor o njegovom potpisivanju za referendum, te dodao da njegovu plaću osiguravaju radnici i porezni obveznici.

''Nije me povrijedila njena izjava kako Vlada osigurava novac za moju plaću jer ja radim za ovu državu i plaćam kredit za stan kojega su neki i dobili na poklon", reagirao je Milanović te dodao kako njegov potpis nije osobna stvar već poruka Vladi da ne čini dobru stvar.

Naime, premijerka Jadranka Kosor je oštro kritizirala Milanovića, koji je u nedjelju potpisao peticiju za raspisivanje referenduma o izmjenama ZOR-a.

''Milanović se najprije dugo dvoumio treba li potpisati ili ne, a u medijima je izjavio da će uskoro biti spreman preuzeti vlast, odnosno da se za preuzimanje vlasti još mora pripremati. To treba uzeti u obzir. No, treba znati i da Vlada treba osigurati novac za plaće u državnom proračunu, pa tako i za njegovu plaću. Bez obzira na to kako Milanović radio, plaćica ide i osigurana je", rekla je Kosor.

Milanović se osvnuo i na SDP-ov zahtjev od pet posto potrebnih potpisa za referendum za koji se zalažu da uđe u ustavne promjene, te dodao kako bi prijedlog zastupnika Dragutina Lesara od dva posto otvorio vrata mnogim populistima.

Osvrnuo se i na predsjednika Ivu Josipovića za kojeg je napomenuo kako bi u slučaju referenduma o ZOR-u trebao ostati neutralan. (Infopunkt/metro-portal)

14.06.2010. 17:18:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh