« Seks
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
IDEJE

Znate li što vaš partner želi u krevetu

Za prevaru bi muškarci u idealnom svijetu odabrali slavnu osobu ili ženinu prijateljicu, a žene poznanika ili bivšeg

O čemu sanjaju muškarci, a o čemu žene
O čemu sanjaju muškarci, a o čemu žene (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

oralni seks

,

muškarci

,

najbolji seks

,

predigra

,

analni seks

,

seksualne želje

Zanimljivo i opsežno istraživanje o seksualnim odnosima i poznavanju partnera prenio je iVillage, a za početak su doznali što najviše uzbuđuje žene, a što muškarce. Dakle, muškarci se prvo pale na izazovnu odjeću partnerice, a tada dolazi ljubav, dok je kod žena na prvom mjestu ljubav a tek tada aktivnost partnera.

Muškarci su do braka najčešće imali šest do deset partnerica, njih četvrtina, dok je trećina žena izjavila da je imalo dva do pet partnera. Jednog jedinog partnera imala je petina ispitanika.

Od tih su partnera muškarci oženili onu s kojom su imali najbolji seks, njih više od dvije trećine, dok je istu stvar napravilo niti pola žena. Ipak, pokazalo se da i jedni i drugi ne znaju previše o seksualnom zadovoljstvu partnera, jer 80 posto muškaraca misli da su žene zadovoljne u krevetu, a zapravo ih je 61 posto takvih, dok su žene samokritičnije pa ih samo 55 posto misli da su im muževi zadovoljni, a tako se izjasnilo 79 posto njih.

Jednako tako se razlikuju i želje u krevetu. Žene bi najviše voljele više predigre, njih 35 posto, trećini nedostaje komunikacije, 28 posto bi željelo da je partner izdržljiviji, a 22 posto je zainteresirano za više oralnog seksa.

Kod muškaraca je 42 posto izjavilo da bi željelo da partnerice češće inicira seks, 41 posto ih jako želi više oralnog seksa, a čak 30 posto više analnog.

26.08.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh