« Fun
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
EGZISTENCIJALNA PITANJA

Znate li koliko vremena treba da izbrojite od 1 do 100.000?

Oko 77 sati, uzmi ili ostavi koju minutu. Donosimo snimku tipa koji je junački odlučio provjeriti ovu tvrdnju i pritom snimiti cijelo brojanje

Fotografija vijesti
Više o

YouTube

,

brojanje

,

bizarne vijesti

Bože dragi, pomislit ćete, kakvo je ovo pitanje? Koga uopće zanimaju takve glupe stvari i zar je moguće da je netko pokušao tako nešto, samo da dobije odgovor?

Itekako je moguće.

Upoznajte Jona. Jon je nedavno na YouTube stavio snimku sebe kako broji do 100.000, i to bez preskakanja ili skraćivanja izgovora brojeva. Ukoliko želite spoznati pravo ludilo, svakako pokušajte napraviti ovo što je Jon napravio.

Oni s okom za detalje zasigurno će primjetiti da film ne traje 77 već svega 74 i pol sata, ali ne brinite, nećemo vas zakinuti za onaj ostatak. Ovdje se radi samo o tomu da Jon nije uspio cijelo brojanje staviti u jedan file, stoga je morao video podijeliti u dva dijela. Drugi dio možete pogledati ovdje.

Ukoliko ste jedni od onih koji vole kratku i sažetu verziju, kliknite ovdje.

Je li Jon proveo svih 77 sati brojeći ili negdje oko 54 sata stane na 10 minuta kako bi pročitao pjesmicu, pismo ili proročanstvo, nemamo pojma. Pogledajte cijeli film i recite vi nama!

16.08.2011. 20:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh