« Fun
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
BIZARNO

Spas od policije pronašao na vrhu tornja visokog 100 metara

Mladić je, bježeći od zaštitara, pokušao potražiti spas na vrhu televizijskog tornja, na kojemu je onda ostao sjediti gotovo tjedan dana prije nego se predao

Mladić je napokon odustao od odbijanja spašavanja nakon 6 dana na vrhu tornja
Mladić je napokon odustao od odbijanja spašavanja nakon 6 dana na vrhu tornja (Gizmodo.com)
Više o

čudne vijesti

,

zabavne vijesti

,

smiješne vijesti

25-godišnjak iz Oklahome bježao je od zaštitara koji su ga primjetili kako se šeće nedozvoljenim područjem te se popeo na vrh televizijskog tornja visokog 98 metara u nadi da im pobjegne. Sjedeći na samom vrhu tornja vjerojatno je ubrzo shvatio kako mu to i nije bila najbolja ideja, budući da se ubrzo našao okružen drugim zaštitarima i policijom koja je pozvana na mjesto događaja.

Mladić se smjestio na malu platformu tornja i počeo je dovikivati različite uvredljive komentare promatračima koji su se počeli skupljati pri dnu, misleći da želi počiniti samoubojstvo. Iako se gore nalazio danima, odbio je sve ponude spasioca da mu dostave hranu i vodu, kao i sve pokušaje spašavanja.

Unatoč tomu što je kolovoz vrlo topao u Oklahomi, noćne su temperature bile poprilično niske, što mladića u kratkim hlačama nije pokolebalo u najmeri da ostane gore sjediti toliko dugo dok policija ne ode.

Nakon šest dana bez jela i bocom od tek jedne litre vode, vrućina od 36 stupnjeva konačno ga je uvjerila da se preda te je iscrpljen ušao u vatrogasnu košaru za spašavanje.

Što ga je točno navelo da riskira svoj život i zdravlje samo zbog toga što se nije želio suočiti sa zaštitarima, ostaje nepoznato.

17.08.2011. 20:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh