« Žene
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
HE HE

Znakovi zaljubljenosti muškarca

Par malih znakova može vam lako odati da je novi muškarac u vašem životu pao na vaš šarm i da se zaljubljuje u vas

Kako znati da je vaš? Lako!
Kako znati da je vaš? Lako! (Arhiva)

Znakovi zaljubljenosti muškarca nisu uvijek toliko jasni da će ih svaka žena prepoznati, a a kako je početak nove veze uvijek kompliciran jer uključuje promjenu dotadašnjeg načina života, dobro ih je znati.

Svaka će se žena pitati zašto je njezin novi partner s njom - samo zbog seksa ili zato što mu se stvarno sviđa.

>> Ovo su znakovi da je stvarno zaljubljen >>kova koji će odati da je novi muškarac s vama zato što mu se sviđate i da se zaljubljuje u vas. Pitate se koji su to? Prvi, a ujedno i najsmješniji su glupe SMS poruke - što gluplje i besmislenije, on je zaljubljeniji, budite sigurni.

Još zanimljivije postaje kada  primjetite da on dobiva sve manje i manje SMS-ova kad ste zajedno - to vam jasno daje do znanja da su mu se druge cure prestale javljati jer se ni on njima ne javlja. Naravno, vi ste glavni razlog ...

Nakon toga će vas početi zvati bez razloga, bez neke pametne teme razgovora ili dogovora, što znači da vas je nazvao samo zato da vam čuje glas, a taj znak bi vam trebao reći sve što trebate ...

>> Kako se zapravo muškarci zaljubljuju >>

I da, postoji jedan znak koji će vam potvrditi sve vaše želje - njegovi prijatelji zezaju ga zbog vas, i to pred vama. Tad je sve jasno - osvojili ste ga!

08.04.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh