« Žene
objavljeno prije 8 godina
OPA :)

Znakovi koji pokazuju da ON misli ozbiljno

Ponekad nije tako jednostavo pročitati namjere muškarca, ma koliko žene mislile da im je suprotan spol otvorena knjiga, pa evo nekih jasnih znakova da se radi o tipu koji s vama želi budućnost

Ovo je jasan znak, no koji su drugi?
Ovo je jasan znak, no koji su drugi? (Dreamstime)
Više o

veze

,

muškarci

,

ozbiljna veza

,

ozbiljne namjere

Muškarci su škrti u izražavanju osjećaja i to je jednostavno tako, pa žene vrlo često moraju na temelju nekih skrivenih znakova zaključivati koliko ozbiljno oni zapravo shvaćaju vezu.

Srećom, te znakove nije toliko teško prepoznati, pa tako možete biti sigurni da je ozbiljan u slučaju da vas na kraju spoja poljubi i tu se zaustavi, bez ideja da bi moglo doći do nečeg više. S druge strane, onaj koji vas odmah želi odvući u krevet ... samo traži novu recku, ništa više.

Jednako tako, ozbiljan muškarac poslat će vam poruku s upitom kad se možete ponovno vidjeti, no lik kojem ste bili samo potencijalna usputna zabava sigurno se neće više nikad javiti. 

Neozbiljan lik javlja se samo kad ima vremena i nema "ništa pametnije" u planu, no nema šanse da raskrči svoj raspored kako bi ga prilagodio vama - ozbiljan tip potrudit će se napraviti vremena za vas.

Ne samo to - ozbiljan će vas uključiti u svoje planove i svaki izlazak dogovoriti dovoljno unaprijed da i vi možete stvoriti potrebno vrijeme, dok vas neozbiljan uvijek zove u zadnji čas i baš bi mu odgovaralo da dođete - sada.

Eto, jednostavno, ali učinkovito ...

09.05.2016. 21:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh