« Žene
objavljeno prije 8 godina
MA DA?

Muškarci stvarno misle ....

Muškarci mogu prilično iznenaditi svojim stavovima i razmišljanjima kad ih napokon izraze, pa evo nekih koje razbijaju mitove

Muškarci ne žele da se ovo sazna
Muškarci ne žele da se ovo sazna (FreeDigitalPhotos)
Više o

nevjera

,

muškarci

,

razmišljanje

,

maženje

,

flertanje

Muškarci razmišljaju na različit način od žena, to je i više nego jasno, no neka od razmišljanja i stavova koje dijeli većina muškaraca zapravo razbijaju mitove koji se inače šire o jačem spolu.

Tako, primjerice, flert ili romansa na radnom mjestu nisu baš visoko na listi prioriteta muškaraca, jer čak tri četvrtine njih tvrdi da si nikad ne bi željeli dodatno zakomplicirati život na taj način. Naravno, ova četvrtina nestašnih dovede i ostale na loš glas ...

Maženje je još jedna od stvari koja u stvarnosti izgleda potpuno drugačije nego kad se omota mitom - čak 93 posto muškaraca želi se i voli maziti (naravno, to nikad ne bi priznali frendovima), iako ih žene uglavnom optužuju upravo za nedostatak volje za maženje.

Nevjera nije muškarcima na pameti, barem većini njih - tako izjavljuje 80 posto muškaraca koji tvrde da ne bi prevarili dragu čak ni u slučaju da su potpuno sigurni da se to nikad neće otkriti. I opet, ostala je petina onih koji će svojim djelima zamagliti dobre namjere ostatka muške populacije.

Za kraj - zarada. Smatra se kako muškarci imaju problema kad njihova draga zarađuje više od njih, no 88 posto muškaraca tvrdi upravo suprotno.

10.05.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh