« Žene
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
ULOVITE GA

Znakovi da vam je partner postao ... nestašan

Ulovite ga na vrijeme
Ulovite ga na vrijeme (Shutterstock)
Više o

nevjera

,

muškarci

,

znakovi nevjere

Nevjerni muškarci puno su nespretniji u avanturama od žena, pokazala su mnoga istraživanja, no ako je vaš među onim snalažljivijima, evo par detalja koji bi vam mogli ukazati na činjenicu da više nije samo vaš.

>> 10 znakova partnerove nevjere >>

Seks je prva stvar na kojoj se može vidjeti da je nevjera već uzela maha, tj. da je prešao s riječi na djela. Naime, bilo koja promjena učestalosti seksa u bračnom krevetu može lako ukazati na nevjeru - da, neki će potpuno odustati od seksa s partnericom, dok će drugi pojačati napore kako bi "uklonili sumnju".

Znakovi da nešto nije u redu počinju već ranije, primjerice, ako njegov mobitel ne napušta njegove ruke - do sada je bio na stolu ili ormariću, a sad je uvijek u ruci ili džepu? Sumnjivo, definitivno. 

>> Muškarci koji su skloni nevjeri >>

Uz to, kad se počne redovito kasnije javljati na mobitel kad nije kod kuće, slobodno posumnjajte - ako je do sada odgovarao na prvih par zvukova, a sada se ne javi ni na dva do tri poziva, pa nazove za sat vremena s isprikom da ga nije čuo ... povjerujte jednom ili dva puta, no sve preko toga je naivnost.

>> Najčešći razlozi muške nevjere >>

Kad se uz sve navedno počne braniti napadom svaki put kad ga pitate gdje je bio i iz čistog mira krene u teretanu i nabavi nove kremice ... vrijeme je za pakiranje kofera (vaših ili njegovih, svejedno).

16.01.2015. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh