« Život
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
UPS!

Znakovi da ste završili u lošem društvu

U idealnom svijetu ljudi bi se trebali okružiti prijateljima koji im potpuno odgovaraju i s kojima dijele zajedničke sklonosti, no kako znati da vam to još nije uspjelo

Jeste li sigurni da ste na pravom mjestu u pravom društvu
Jeste li sigurni da ste na pravom mjestu u pravom društvu (Shutterstock)
Više o

druženje

,

znakovi

,

loše društvo

Imate prijatelje koji vam baš nisu sjeli do kraja? E, onda ste u krivom društvu, a evo kako ćete to prepoznati. Oni uvijek imaju vremena samo ako njima odgovara, dok se vaši vapaji za pomoć uvijek odbijaju od zida nekih "važnijih obaveza". No, nemaju problema s tim da vas nazovu i zatraže uslugu kad god im odgovara.

Prošlost je stalna tema razgovora, a odnosi bi, prema njima, trebali biti baš onakvi kakvi su nekad bili, pa će vas neki stari prijatelji daviti da zajedno radite stvari koje vam u ovim godinama više ne padaju ni na kraj pameti.

Ako sjedite u kafiću s ekipom i osjećate se zarobljeno, ili vam je jednako tako u vezi, vrijeme je da se elegantno ispričate i izvučete iz toga što je prije moguće. 

Loše će društvo uvijek dovoditi u pitanje vaše sposobnosti i omalovažavati vaše snove rečenicama poput "ti nisi za to" ili "ne znaš ni sam što bi radio". Takva vrsta "podrške" definitivno vam ne treba.

Kad nekog ulovite laži više nego jednom, vrijeme je da tu osobu udaljite iz svog života, jer će njihova negativnost utjecati i na vas, što vam može samo nanijeti štetu.

Stoga, ako ste se prepoznali u nekim od gornjih situacija, razmislite kako je najlakše izaći iz takvih odnosa. 

26.12.2013. 21:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh