« Žene
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
DRAGA ...

Znakovi da se zaljubio u vas

Svaka žena na početku veze želi znati je li njen novi partner stvarno zaljubljen u nju, pa evo nekoliko vrlo jasnih znakova

Par vrlo dobrih znakova zaljubljenosti su ...
Par vrlo dobrih znakova zaljubljenosti su ... (Arhiva)
Više o

žene

,

zaljubljenost

,

muškarci

,

znakovi zaljubljenosti

,

nova veza

Zaljubljenost je divan osjećaj, no ženama je na početku veze osim leptirića u trbuhu i glave u oblacima važno znati dijeli li njen novi partner takve osjećaje. Evo par jasnih znakova da je zaljubljen u vas ...

Prilično dobar znak je da uvijek može naći vremena za vas. Možda vam uzvrati poziv za desetak minuta ili pola sata zbog sastanka, ali iskrast će se negje sa strane samo da vam čuje glas. Još ako saznate da je propustio nogomet s dečkima ili nešto slično, možete biti prilično sigurni da je zaljubljen preko ušiju.

>> Kako muškarci znaju da su zaljubljeni >>

Nadalje, zaljubljen muškarac neće vas ostaviti da čekate kraj telefona na poziv ili poruku, jer će i jedno i drugo stizati baš u pravo vrijeme, kad osjetite da vam nedostaje. To će, naravno, još povećati vašu zaljubljenost.

>> Ovo su znakovi da je stvarno zaljubljen >>

Jednako tako, zaljubljen muškarac uvijek će na kraju spoja pitati za sljedeći, s tim da će se razmaci drastično smanjivati, što jasno pokazuje da vas želi viđati svaki dan.

Ako vam uz sve to fali još nešto, evo finalne potvrde - ljenčari s vama. Mazi se ujutro u krevetu, šeta, leži na kauču i gleda romantičnu komediju - da, zaljubljen je u vas, sto posto.

20.06.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh