« Žene
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
EH, DA ...

Kad je sasvim u redu biti ljubomoran

Ljubomora nije pretjerano dobar niti zdrav osjećaj, a svi znamo barem jednu vezu koja se okončala zbog lude ljubomore jednog partnera

Nekad se bolje suočiti
Nekad se bolje suočiti (Shutterstock)
Više o

ljubomora

,

zdrava ljubomora

,

pozitivna ljubomora

,

razlozi ljubomore

Ljubomora može uništiti vezu, pretvoriti je u noćnu moru za obje strane i na kraju uzrokovati eksplozivan razlaz, no to ovisi o opravdanosti takvog ponašanja. U nekim situacijama radi se samo o strahu od napuštanja, no ima i trenutaka kad je ljubomora potpuno opravdana kod žena.

Recimo, kad vam je dragi bio popularan i ima dovoljno bivših da ih svako malo sretnete u gradu, vidite da su mu lajkale nešto na Fejsu ... naravno da ćete osjetiti ljubomoru i to je potpuno normalno.

U istu košaru spada i njegova najbolja prijateljica (fascinantno, većina muškaraca ih ima ...) koja često može izazvati ljubomorni grč u želucu svojom prisnošću s vašim dragim. Istina, on je s vama, a ne s njom, no ipak ...

Prijatelji su muškarci važni i većina žena to dobro razumije, no svejedno se nerijetko osjeti mali ubod ljubomore kad ih u nekim situacijama stavlja ispred vas - recimo, izlazi s njima, a oni su solo i idu tražiti cure.

Naravno, tu je i njegova majka - ona koja ga uvijek može natjerati da napravi sve što joj treba, a vi možete moliti mjesecima, no on neće popraviti slavinu koja kaplje.

Sve u svemu, ništa ne brinite - sve dok njegova udvaračica (za koju znate) ne postane preopasna konkurencija ...

18.06.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh