« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
2014.

Zmija - godišnji kineski horoskop za 2014.

Za Zmiju će 2014. biti godina u kojoj će pokazati svoju sposobnost odgovaranja na sve izazove koje život stavlja pred nju

Zmija - godišnji kineski horoskop za 2014.
Zmija - godišnji kineski horoskop za 2014. (Metro)
Više o

horoskop

,

kineski horoskop

,

2014 kineski horoskop

,

godina drvenog konja

,

godina Konja

,

Godišnji kineski horoskop 2014

,

zmija kineski horoskop 2014

Zmija ne može očekivati puno od godine Konja osim u slučaju da bude na oprezu i spremna odgovoriti na svaki izazov. U tom slučaju, zvijezde će biti na vašoj strani u svakom području života, no to istovremeno znači da jednostavno neće biti puno prilike za opuštanje.

Ali, ako budete spremni na sve, ova se godina može prometnuti u godinu uspjeha na svim poljima, jer zapravo sve leži u vašim rukama. Prije svake važne odluke obavezno konzultirajte obitelj i najbliže prijatelje, poslušajte njihove savjete i donesite najbolju moguću odluku, koliko god vam u tom trenutku izgledala nevjerojatnom, i nećete pogriješiti.

KARIJERA

Težak rad i disciplina pomoći će vam ostvariti rezultate koji će vam donijeti poštovanje u očima nadređenih ili poslovnih partnera, a kako ćete imati prilike za dodatnom edukacijom, nemojte ih propustiti. Uz kvalitetan odnos s kolegama može vam se lako dogoditi da u drugoj polovici godine dobijete promaknuće kako svojevrsnu nagradu za lojalnost i uložen rad. To će vam donijeti dodatne bodove kod kolega, no nemojte ni slučajno zaboraviti one koji su vam pomogli da stignete tu gdje ste sad.

MATERIJALNA SITUACIJA

Kako je prošla godina bila prilično loša po pitanju financija, objeručke prihvatite sve što vam se nudi ove godine jer će novac početi pritjecati u značajnijim količinama. Ako mudro odaberete, mogli biste dodatno zaraditi određenim ulaganjima, no ovo se odnosi na muške pripadnike znaka. Bilo kakvo ulaganje bez dobre i kvalitetne provjere svih elemenata bit će neuspješno, stoga se nemojte ni upuštati u nešto za što nemate dovoljno volje i energije kako ne biste izgubili ono što ste upravo stekli.

nastavi čitati dolje

VEZE

Romantične su veze dobro aspektirane u godini Konja, tako da se slobodne Zmije mogu baciti na traženje novog partnera uvjerene u uspjeh, a oni koji su u stabilnim vezama ili braku doživjet će poboljšanje odnosa i rasplamsavanje starog žara. Sve u svemu, kad god vam posao dođe na vrh glave, uvijek ćete se moći obratiti partneru za podršku i utjehu, što je ključno za uspjeh.

ZDRAVLJE

Mali zdravstveni problemi protezat će se kroz cijelu godinu, ništa ozbiljno, no kako će vam stalno biti nešto, od prehlade do manjih ozljeda, trebate se odgovorno ponašati i sve probleme odmah rješavati s liječnikom. Preporučuje se preventivni pregled krvožilnog sustava koji je ove godine najviše izložen opasnostima uz urinarni trakt.

Provjerite što očekuje ostale znakove u godini Konja
   
 
 
   
 Štakor Bivol Tigar 
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza 
 Majmun Pijetao 
 Pas Svinja 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.01.2014. 00:27:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh