« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
2014.

Zmaj - godišnji kineski horoskop za 2014.

Za Zmaja će 2014. biti godina u kojoj će neke stvari morati napraviti sami, bez pomoći prijatelja i tu će se pokazati kao snažan i uspješan znak

Zmaj - godišnji kineski horoskop za 2014.
Zmaj - godišnji kineski horoskop za 2014. (Metro)
Više o

horoskop

,

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop

,

godina Konja

,

Godišnji kineski horoskop 2014

,

zmaj kineski godišnji horoskop 2014

Zmaj i Konj predstavljaju dva različita svijeta, kao životinje zraka i tla nemaju puno zajedničkoga, stoga Zmajevi mogu očekivati određene probleme u nekim aspektima života, naročito zbog obaveza bliskih prijatelja koji vam ove godine ne mogu biti toliko od pomoći kao što ste navikli od njih.

To ne znači da će vas napustiti, nego da ćete jednostavno neke stvari morati napraviti sami, bez ičije pomoći, što će vam odnijeti dobar dio energije. Zato je važno iskoristiti svaku priliku koja se ukaže, kako ne bi nepotrebno rasipali energiju na uzaludne poduhvate.

KARIJERA

Lošiji odnosi s kolegama na poslu obilježit će ovu godinu, pa će Zmajevi trebati dobro otvoriti oči i razlučiti prijatelje od prijetvornih kolega koji samo čekaju njihov pad. Potrebno je malo zatomiti ambicije i ne pokazivati ih toliko otvoreno, a moguću ponudu za promjenu posla treba vrlo dobro analizirati i najvjerojatnije odbiti jer krije neke zamke. Oslonite se na ljude od povjerenja jer će vam trebati pomoć prijatelja, i neka vas ne napušta samopouzdanje, uspjet ćete prevladati sve nedaće.

MATERIJALNA SITUACIJA

Ove vam se godine smiješi susret s bogatom i utjecajnomosobom koja vam može otvoriti mnoga vrata i prilike, no teško da ćete uspjeti iskoristiti baš sve. Držite se podalje od riskantnih ulaganja, ma kako mali iznosi bili, jer ćete svaku kunu ove godine morati zaraditi teškim radom, bez švercanja. Jedina ulaganja koja su dobro aspektirana vezana su za medije i internet, pa možete tu potražiti dodatni izvor zarade.

nastavi čitati dolje

VEZE

Stanje redovno, mogla bi se opisati ova godina, jer morate pripaziti da se partner ne osjeti zapostavljen zbog brojnih poslovnih obaveza, a slobodni Zmajevi nemaju previše šansi za pronalazak novog partnera, pa iskoristite što se da tijekom ožujka, kolovoza, rujna i studenog koji će vam dati neke prilike za novu romansu. Usporite koliko god možete, posvetite se obitelji i na taj način provedite godinu u ugodnom i sigurnom okruženju.

ZDRAVLJE

Ova vam godina neće biti previše naklonjena što se tiče zdravlja, jer će vam stres zadavati mnogo muka i zdravstvenih problema. Brige i povremena depresija mogu se izliječiti jedino otvorenim razgovorom s bliskim prijateljima, a naročitu pažnju treba posvetiti svim aktivnostima vezanim uz vodu, od vožnje čamcima do ronjenja i plivanja jer tu leži najveća opasnost od ozljeda. Prehrana je ove godine izuzetno važna, ako je potrebno, posavjetujte se s nutricionistom jer vam treba puno energije.

 


Provjerite što očekuje ostale znakove u godini Konja
   
 
 
   
 Štakor Bivol Tigar 
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza 
 Majmun Pijetao 
 Pas Svinja 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.01.2014. 00:30:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh