« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
HCL PORTAL

Zlatni Dabar 2010. - biraju se najbolje igre godine

HCL bira najbolje igre godine - pokrenut je Zlatni dabar 2010., glasujte i osvojite nagrade

Zlatni dabar
Zlatni dabar (HCL)
Više o

igrice

,

video igrice

,

hcl

,

Zlatni dabar

Najveći hrvatski portal o video igrama HCL.hr i ove godine organizira svoju tradicionalnu internetsku manifestaciju imena Zlatni dabar 2010. Njihova maskota, okorjeli gamer Dabar Đuka, ponovno je poprimio zlatnu boju u najvećem regionalnom izboru najboljih ostvarenja industrije video igara 2010. godine, a glasanje je otvoreno za apsolutno svih.

Iako smo sigurni da bi i bez sljedećeg ostavili svoj glas u barem nekoj od kategorija, ekipa sa HCL-a odlučila vas je malo pogurati u tom smjeru - u sklopu Zlatnoga dabra 2010 organizirana je i velika nagradnu igra za gamere koja nagrađuje vaše glasove.

Ostavite svoje glasove za najbolje iz gaming svijeta 2010. godine i osvojite neke od najboljih nagrada koje je HCL ikada podjelio. Želite PSP Go konzolu sa 10 igara? Ili možda skupocjeni i rijetki Gran Turismo 5 Collector's Edition? Ili ste više Wii gamer? Možda nešto za PC ili Xbox 360? Zlatni Dabar ima sve! Detaljnije o ovom online izboru najboljih igara godine, kao i o nagradnoj igri koja ga prati u stopu, pročitajte na HCL portalu.

Zlatni Dabar 2010 službeno završava točno u ponoć 31. prosinca.

HCL: Zlatni Dabar 2010 - izbor najboljih igara godine

21.12.2010. 19:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh