« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
KARIZMATIK

Zlatko Sudac tvrdi da su ga trovali deset godina

Najpoznatiji hrvatski svećenike u intervjuu Večernjem listu ustvrdio je da je sustavno trovan deset godina

Zlatko Sudac tvrdi da ga je netko trovao cijelo desetljeće
Više o

prijetnje

,

trovanje

,

masoni

,

Zlatko Sudac

,

intervju

Život vlč. Zlatka Sudca dovoljno je živopisan i pun kontroverzi da je već sad kvalitetan materijal za neku podužu knjigu ili film. Stigmatik i karizmatik iz Vrbnika svojim istupima u javnosti redovito daje povoda za komentare, dobre ili loše, a najnojviji intervju za Večernji list definitivno će odjeknuti kao bomba.

Uz obrazloženje svog poslanja na Zemlji, kako ga on vidi i doživljava, pustio je informaciju da je uz pomoć liječnika shvatio da je deset godina sustavno trovan, kao i da mu je život zbog toga bio u opasnosti.

Za sada je to jedina činjenica koju je naveo, dodavši da za svoje tvrdnje ima dokaze koji su zapečačeni i nalaze se na sigurnom mjestu, a cijela ga je situacija nagnala i da angažira svog prijatelja Bosiljka Mišetića kao odvjetnika.

Štura informacija sigurno će izazvati buru u javnosti, a teorije će nicati kao gljive poslije kiše.Tko su ti "oni" kojima je takva ideja pala na pamet, čime je trovan, a možda i najinteresantnije pitanje je - koji su bili simptomi na temelju kojih je posumnjao da ga netko želi ubiti.

U svakom slučaju, sigurno je da će pritisak javnosti na Sudca i Mišetića biti toliki da će tu izjavu morati pojasniti, nadamo se dovoljno brzo i kvalitetno kako medije ne bi preplavile teorije zavjere nego gole činjenice.

13.09.2010. 07:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh