« Glazba
objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana
NAJAVE

Zimzelen u Močvari

Zimizelen najavio koncertnu promociju albuma "San na uzici" 5. listopada u klubu Močvara

Zimzelen
Zimzelen (Arhiva)
Više o

klub Močvara

,

Zimzelen

Nakon što je osvojio publiku i kritiku albumom "San na uzici", Zimizelen je sada najavio i koncertnu promociju tog izdanja. Koncert će održati 5. listopada ove godine u klubu Močvara, a ulaznice možete nabaviti u sustavu Entrio i Dirty Old Shopu (Tratinska 34).

Zimizelen je nedavno istaknuo kako je ideja za album nastala paralelno s prvom snimljenom pjesmom, prije otprilike dvije godine, a simbolično je svjetlo dana ugledao na prvi dan proljeća. Na prvi dan ljeta najavljuje koncertnu promociju, koja će se pak održati ove jeseni.

"San na uzici" broji deset pjesama, a ako je suditi po komentarima kritike, radi se o "albumu vrijednom pažnje". Kritičari su istaknuli i kako bi "Zimizelen uz malo sreće mogao postati važnom "zimzelenom" konstantom domaće kantautorske scene". "Fantastično", "Zamisli", "Iza zavjesa" te suradnja s Mary May na pjesmi "Likovi bez lica" singlovi su objavljeni s njegova albuma prvijenca, a sve vizuale i spotove možete pogledati na YouTube kanalu Dostave zvuka.

Psihodelični noir folk opis je žanra njegovih pjesama, a publici ih je već predstavio na nekoliko koncerta u Zagrebu, ali i šire. Publici u listopadu priprema pravu glazbenu poslasticu, a do tada album "San na uzici" u izdanju Dostave Zvuka možete poslušati na svim digitalnim servisima

22.06.2023. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh