« Žene
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
EH, DA ...

Ženske karakteristike koje muškarcima nisu privlačne

Muškarci generalno vole žene i uživaju u njihovom društvu, no ipak ima nekoliko karakternih osobina koje jednostavno ne mogu podnijeti

Muškarci nisu oduševljeni sponzorušama
Muškarci nisu oduševljeni sponzorušama (Arhiva)
Više o

žene

,

problemi

,

muškarci

,

osobine

,

karakter

Muškarci jednostavno obožavaju žene, vole biti kraj njih i s njima, no to se ipak ne odnosi na sve pripadnice ljepšeg spola. To nema veze s izgledom, ono što muškarcima smeta su određene karakterne osobine koje ih odbijaju.

Tako, primjerice, vrlo, vrlo mali broj muškaraca može prihvatiti da ga žena gleda isključivo kroz novac, materijalistički, i to bez obzira na njenu ljepotu. Žena koja jasno daje do znanja muškarcu da očekuje financijsku sigurnost i skupe poklone ima vrlo uski krug zainteresiranih.

>> Znate li što muškarci u stvari vole kod žena? >>

Tračanje također nije jedna od karakteristika koje se sviđaju muškarcima. Da, i oni vole povremeno podijeliti sočan trač i znaju da je to dobro, no kad se cijela konverzacija svodi isključivo na ogovaranje drugih ljudi, to ne mogu podnijeti. Zašto? Zato što se pitaju što okolo govorite o njima ...

Za kraj, neljubaznost vas neće dovesti daleko s većinom muškaraca. Osoran i grub nastup prema prodavačicama, konobarima i ljudima koje ne vole bit će primjećen od strane jačeg spola i zapisat će veliki, veliki minus.

>> Kakve osobine ima savršena žena >>

Stoga, ako imate neku od ovih karakteristika ... razmislite o promjenama u životu.

26.04.2015. 12:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh