« Seks
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
MISLI

Ženska razmišljanja tijekom seksa

Za razliku od muškaraca, koji su opsjednuti orgazmom, kako svojim, tako i onim do kojeg bi trebali dovesti partnericu, žene razmišljaju potpuno drugačije

Grah ili bolognese za ručak?
Grah ili bolognese za ručak? (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

misli

,

razmišljanje

Muškarci tijekom seksa najviše razmišljaju o orgazmu, jer ako ne uspiju dovesti partnericu do njega, osjećaju kao da nisu dostigli zadani cilj, a pritom imaju i dosta problema s vlastitim kojeg pokušavaju odgoditi.

>> O čemu razmišljaju muškarci za vrijeme seksa >>

Žene, s druge strane, imaju cijeli roj misli koje se, kad bi ih u tim trenucima izgovorile na glas, sigurno ne bi svidjele partneru.

Naime, najčešće im je na pameti netko drugi, i to u rasponu od hollywoodskih ljepotana preko bivših ljubavnika do tipova koje su vidjele u porniću, a nerijetko je tema razmišljanja i - što će biti sutra za ručak!

>> O čemu razmišljaju žene za vrijeme seksa >>

Naravno, ovo zadnje događa se u situacijama kad je ženama dosadno, što se najčešće događa kad je partner zaokupljen svojim mislima i ne obraća pažnju na njihov govor tijela.

Stoga, ako želite biti na pameti svojoj dragoj i u tim trenucima, naučite raditi sve što treba kako bi zaokupili njenu pažnju ...

10.09.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh