« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
ODMOR

Zenit na Poljud stigao bez pet prvotimaca

Talijanski trener Luciano Spalletti u Split nije poveo Keržakova, Bruna Alvesa, Dannyja, Zirjanova i Bistrova

Hajduk
Hajduk (Damir Krajac / CROPIX)
Više o

Hajduk

,

zenit

,

Europska liga

Trener ruskog Zenita Luciano Spalletti izjavio je večeras po dolasku u Split da je za sutrašnju utakmicu protiv Hajduka u 4. kolu skupine G Europske lige izostavio pet svojih nogometaša rekavši da time ne želi potcijeniti splitsku momčad nego je te igrače ostavio u Sankt Peterburgu da se odmaraju.

"Ovih pet igrača sam ostavio u Rusiji jer su u dosadašnjem dijelu sezone igrali više od drugih nogometaša, te im je potreban odmor za nastavak natjecanja u Europskoj ligi i u ruskom prvenstvu", rekao je Spalletti.

Talijanski trener u Split nije poveo Keržakova, Bruna Alvesa, Dannyja, Zirjanova i Bistrova, a uz njih protiv Hajduka neće igrati niti ozlijeđeni Hubočan i Širokov. Na više novinarskih pitanja je li izostankom pet nogometaša zapravo doveo "B" momčad Zenita i potcjenio Hajduk, Spalleti je odbacio takve primjedbe rekavši kako nikoga ne potcjenjuje.

"Nogometaši koji će nastupiti na sutrašnjoj utakmici protiv Hajduka na Poljudu također su dobri igrači i ja ću biti isključivi krivac ako igra Zenita ne bude dobra", kazao je Spalletti.

Na upit što očekuje od Hajduka u sutrašnjoj utakmici, Spalletti je rekao:

"U odnosu na našu prošlu utakmicu Hajduk je promijenio trenera. Novi trener Goran Vučević sigurno će imati neke svoje zamisli", istaknuo je Spalletti. Hrvatski nogometaš Ivica Križanac, koji godinama nastupa za Zenit, rekao je kako će sutra igrati protiv kluba za kojeg navija, ali da se to neće odraziti na njegovu igru.

"Ja sam profesionalac i s momčadi Zenita sam došao u Split pobijediti Hajduka i osvojiti tri boda", kazao je Križanac. Križanac je dodao kako će sutrašnjoj utakmici na Poljudu nazočiti cjelokupna njegova uža rodbina. Križanac je podrijetlom iz Omiša.(hina/metro-portal)

03.11.2010. 20:28:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh